marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleTurism și vacanțeCele mai ciudate și bine vândute 7 accesorii de călătorie

Cele mai ciudate și bine vândute 7 accesorii de călătorie

Vrei să experimentezi cât mai multe lucruri cu putință? De abia aștepți vacanța pentru a explora locuri noi? Suntem în plin sezon estival și asta înseamnă că a venit timpul pentru una dintre cele mai plăcute activități din câte există: călătoria. Deși cea care impresionează este destinația, trebuie să dăm dreptate proverbului „Cea mai importantă este călătoria, nu destinația”. Citatul are un înțeles mult mai profund, însă astăzi nu îl vom interpreta. O să-l luăm ca atare și o să ne referim strict la sensul lui de bază. Așa cum probabil au făcut și clienții platformei de comerț online Amazon, în momentul în care și-au achiziționat accesorii de călătorie. Întâi de toate, confortul călătoriei. Apoi ne gândim la locul în care avionul, mașina personală sau autocarul ne va duce și lăsa o anumită perioadă de timp.

Când spunem ‘accesorii de călătorie’, imaginile care ne vin în minte sunt ale unor obiecte ușor de folosit, comode și deloc voluminoase (ca să nu ocupe mult spațiu în bagaj). O pernă pentru gât, o pereche de căști, ochelari de soare, eventual o carte. Nimic mai mult. Ei bine, unii dintre noi nu se pot mulțumi cu atât și își doresc un plus de confort pe durata zborului cu avionul sau călătoriei cu mașina. Pentru aceia dintre noi (și de ce nu și pentru cei care rămân basic la capitolul bagaj de mână), cred că ar fi interesant să aflați care sunt cele mai ciudate și bine vândute 7 accesorii de călătorie.

  1. Perna TRTL

Există un motiv întemeiat pentru care această pernă se clasează pe primul loc în topul celor mai vândute produse de călătorie: e cât se poate de practică. Se înfășoară în jurul gâtului asemenea unei eșarfe și promite un somn plăcut în timp ce stați în poziție verticală. Dacă sunteți dispuși să plătiți 28 euro pentru achiziționarea acestui accesoriu, atunci n-o să experimentați amorțeli sau alte tipuri de durere. Sună bine și se pare că respectă ce promite, altfel cererea n-ar fi atât de mare.

2. Perna gonflabilă multifuncțională

Costă 14 euro și, basically, îndeplinește aceleași funcții pe care le promite și primul accesoriu de travel. Adică susținerea gâtului pe toată durata somnului. Numai că această pernă este gonflabilă și, așa cum afirmă și descrierea de pe site, trebuie îmbrățișată. Dacă instrucțiunile de folosire ale producătorului nu sunt de ajuns, poate vă ajută următoarele poze.

3. Dispozitivul portabil pentru relaxarea picioarelor

Este unul dintre cele mai bine vândute accesorii de călătorie, special conceput pentru a mări starea de confort a pasagerilor din avion. Tot ce trebuie să faci este să legi dispozitivul (care, apropo, seamănă cu un hamac, numai că este mult mai mic și destinat labei piciorului) de spatele mesei corespunzătoare locului tău în avion, apoi să-ți întinzi picioarele și să te relaxezi. Sincer, eu îi văd rostul doar dacă ai un zbor lung sau o circulație sanguină deficitară. În aceste condiții, un astfel de accesoriu ar fi mai mult decât folositor. Prețurile acestor dispozitive încep de la 12 euro și se sfârșesc undeva la 33 euro.accesorii de călătorie

4. Cureaua cu buzunar secret pentru păstrarea banilor

La prima vedere e o simplă curea. Ce o face specială e existența unui compartiment rezervat ascunderii banilor. Trebuie neapărat să recunosc utilitatea acestei invenții: îți păstrează banii într-o așa siguranță, încât nu mai ai nicio scuză dacă reușești să-i pierzi. Prețul acestui accesoriu variază în funcție de materialul din care e confecționat (de la £ 9 la £20 pe amazon.co.uk, chiar $65 pe amazon.com).

5. Perna de sprijin + masca

Din topul celor mai bine vândute accesorii de călătorie face parte și o pernă de sprijin pentru cap, în valoare de $20 și inventată de o ‘traveling mom’ din SUA. Destinată oricărui mijloc de transport, aerian sau terestru, perna este ușor de utilizat. Se prinde de tetieră cu ajutorul unei benzi elastice, astfel capul nu se va mai clătina, va fi menținut în poziție verticală. În plus, produsul are rolul unei măști de noapte (știi tu, acea bucată de material pe care ți-o așezi pe ochi pentru ca lumina să nu îți deranjeze somnul).accesorii de călătorie

6. Pătura cu mâneci care se transformă în pernă

Acest accesoriu se poate utiliza atât pe durata călătoriei, cât și în spațiul propriei locuințe. Călduroasă și moale când e pătură, confortabilă când se transformă în pernă. În funcție de dimensiune și culoare, prețul păturii se încadrează între £18 și £78.accesorii de călătorie

accesorii de călătorie
7. Masca 3D pentru ochi

Mai bună decât o simplă mască de noapte datorită formei sale bombate, menite să atenueze presiunea asupra ochilor. Astfel somnul va fi mai liniștitor. Un alt avantaj al măștii 3D se regăsește la nivel estetic: dacă porți makeup, acesta va rămâne intact. Costă $8 pe amazon.com și 27 euro pe amazon.de.

Tu ce părere ai despre aceste accesorii de călătorie? Merită achiziționate într-un număr atât de mare?

surse info: travelandleisure.com, amazon.com, amazon.de, amazon.co.uk.

surse foto: amazon.com, trtltravel.com, armchairempire.com, travelandleisure.com.

Ioana Răducanu
Sunt o simplă liceană care plutește în aerul poluat al Bucureștiului. Timpul liber mi-l petrec în cafenele, mall-uri, în fața laptop-ului, urmărind un film interesant sau citind. Îmi place să scriu, abordez orice temă care îmi stârnește curiozitatea. Nu am găsit nimic până acum care să mă definească mai bine decât plăcerea de a scrie. Astfel, îmi permit să visez la un viitor în lumea jurnalismului, lucrând în redacția unei reviste internaționale. Am venit în familia IQool pentru că vreau să cunosc oameni noi, să îmi îmbunătățesc stilul de a scrie și să mă familiarizez cu munca departamentului de redacție. Altceva, sunt o persoană amuzantă, ador ironia, îmi fac destul de ușor prieteni și dau sfaturi bune, zic eu.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular