De la an la an, pe litoralul nostru, apar din ce în ce mai multe localuri în care să ne petrecem o zi relaxantă, feriţi de soarele arzător, dar să ne putem şi răsfăţa cu o băutură răcoritoare şi un preparat delicios. Astfel că m-am gândit să vă prezint unele dintre cele mai frumoase locuri de la malul mării, care merită văzute, chiar dacă bugetul de care dispuneţi e mai strâmt.

1. Puro Beach Black Sea 

facts-concept_blacksea_02

Una dintre cele mai relaxante atmosfere de la mare o poți găsi, cu siguranţă, în decorul Puro Beach, din nordul stațiunii Mamaia! Fie că alegi să lenevești la piscină, ori să te răcorești în valurile mării, contrastul dintre albastrul marin și perdelele albe te vor face să revii ori de câte ori vei avea ocazia. Pe lângă toate acestea, restaurantul se poate lăuda cu un meniu ce poate satisface toate papilele gustative, fie că alegi să servești pe plajă sau în restaurant. Să nu uit să amintesc de petrecerile sub semnătura Puro, care te țin treaz toată noaptea. Ei bine, sper că te-am convins că merită o vizită!  

 2. Popasul Perscarilor

1555483_595014940585265_514486869_n

Ajungem din sudul stațiunii Mamaia undeva mai departe, până în… Olimp, la „Popasul Pescarilor”! Un loc îndrăgit de toți cei care au pus piciorul măcar o dată aici. Cherhanaua a fost deschisă în anul 1996, fiind unul dintre cele mai vechi restaurante cu specific pescăresc din zona de sud a litoralului. Motivul pentru care „Popasul Pescarilor” a devenit un lait motiv pentru toți iubitorii de pește, este acela că peștele servit este pescuit la primele ore ale dimineții din Marea Neagră sau din lacul din spatele restaurantului, întrucât toate preparatele sunt la superlativ. Este locul ideal pentru a-ți reaminti gusturile naturale!  

3. Dinner in the Sky Mamaia 

dinner_in_the-sky_2

Mai mult un concept decât o locație ce a apărut de ceva timp și în stațiunea Mamaia, este cina luată la 55 de metri înălțime! Acest fenomen se petrece chiar pe plaja Crush, de unde doritorii de senzații tari, chiar și în timpul mesei, sunt urcați deasupra plajei pentru o experiență interesantă. Dacă vreți o cină de 55 de ori mai delicioasă, este timpul să încercați Dinner in the Sky!  

 4. LOFT 

Processed with VSCOcam with m5 preset

Ajungem și la cea mai îndrăgită locație de pe litoral, la momentul actual, în special de tinerii dornici de distracție, LOFT. Apărut de doar doi ani, beachbar-ul și totodată clubul LOFT i-a înnebunit pe toți cei care i-au trecut pragul, de la mic la mare. În plus, acesta a golit toate cluburile de pe litoral. Este bine cunoscut faptul că aici distracția este la cote maxime 24 de ore din 24, însă va trebui să țineți cont de banii care vă ies din buzunare şi de recuperarea de după petrecere. Dacă ești iubitor de distracții incendiare, aici îți este locul!

Fie că vrei relaxare, distracție sau delicii culinare, le poți găsi pe toate, cu ușurință, pe litoralul tării noastre! Tu ce alte locuri frumoase ai mai vizitat? 

Sursă foto: silviutolu.com, Popasul Pescarilor, q8concierge.com, alexandrunegrea.ro, romania.directbooking.ro

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here