luni, aprilie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleCele mai așteptate târguri de Paște din București

Cele mai așteptate târguri de Paște din București

Oare care sunt cele mai așteptate târguri de Paște din București? Paștele este una dintre cele mai cunoscute sărbători din România. De aceea, oamenii încearcă să respecte tradițiile din această perioadă cu sfințenie. Cu siguranță nu vor lipsi de pe masa nimănui cozonacul, ouăle roșii, pasca sau îndrăgitul miel…

Totuși, pentru cei care nu au timp să pregătească tot felul de bunătăți, târgurile de Paște au început să-și deschidă porțile începând cu weekendul acesta. Fie că doriți să achiziționați cadouri reprezentative sau doar să degustați pască și cozonaci, ele vă așteaptă, ca în fiecare an, în Capitală.

Te-am făcut curios? Iată o listă cu cele mai așteptate târguri de Paște din București.

  1. Bounty Fair – Târg de Florii și Paște

Binecunoscutul eveniment de design românesc va avea loc anul acesta pe 8 și 9 aprilie, la Casa Universitarilor, începând cu ora 10. Dacă sunteți iubitori de cadouri handmade lucrate cu drag, atunci Bounty Fair va fi un bun prilej pentru a cumpăra lucruri frumoase atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Târgul va reuni artiști români care vor fi dornici să-și spună povestea.

Accesul se face pe bază de bilet, în valoare de 8 lei. Mai multe informații puteți găsi aici.

Cele mai așteptate târguri de Paște din București

2. Târg de Florii – Muzeul Țăranului Român

În perioada 7 – 9 aprilie,  Muzeul Țăranului Român va găzdui primul târg cu meșteri de peste an. Evenimentul va aduce împreună creatori din toată țara, care vor dori să ne împărtășească munca lor.

De aici veți putea cumpăra atât obiecte decorative precum ouă încondeiate, icoane, obiecte din ceramică sau lemn, cât și instrumente muzicale sau podoabe. Cu siguranță nu vor lipsi nici bunătățile tradiționale pascale, mierea sau dulciurile din Teleorman. Pentru mai multe detalii intrați aici.

Cele mai așteptate târguri de Paște din București

3. V for Vintage

Cea de-a XVIII-a ediție a binecunoscutului eveniment va avea loc pe 8 – 9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard.

V for Vintage este unul dintre cele mai mari târguri de design românesc contemporan și cultură vintage. Evenimentul fashion reunește peste 100 de designeri talentați, care își vor prezenta noile colecții. Pe lângă acestea vă vor aștepta și multe, multe alte surprize. Pentru mai multe detalii, intrați aici.

Cele mai așteptate târguri de Paște din București

4. Târgul „Tradiții și Flori de Sărbători” – Piața Constituției

Și lista cu cele mai așteptate târguri de Paște din București se încheie la un mare nivel.

Anul acesta, în perioada 7 -17 aprilie, va avea loc a VIII-a ediție a celui mai mare eveniment dedicat sărbătorii pascale. El cuprinde, pe lângă obișnuitul târg de bucate și cadouri, și anumite seri de concerte și spectacole. Sărbătoarea se va simți în București în perioada următoare, târgul fiind deschis zilnic între orele 10 și 22.

Pentru a descoperi întregul program, puteți intra aici.

Cele mai așteptate târguri de Paște din București

Indiferent dacă apucați sau nu să vizitați târgurile de Paște din București, sunt sigură că sărbătoarea Învierii Domnului vă va lumina sufletele.

sursă info: vinsieu.ro

sursă foto: google.com

 

Andreea Croitoru
Andreea Croitoru
Studentă la Publicitate și Graphic Design, sunt o fire ambițioasă ce luptă mereu pentru ceea ce și-a propus. Îmi place să jonglez cu literele, simt că în scris mă pot exprima cel mai bine. Am o adevărată pasiune pentru călătorii, mi-e drag tare să descopăr locuri noi. De asemenea, cred cu tărie că viața-i frumoasă și merită trăită din plin, de aceea, încerc să mă bucur de fiecare moment.
RELATED ARTICLES

Most Popular