Cele mai așteptate spectacole de colinde din București

0
631
Cele mai așteptate spectacole de colinde din București în 2016

Cele mai așteptate spectacole de colinde din București

Nimic nu e mai frumos decât atmosfera de dinaintea sărbătorilor de iarnă. Se aud melodii de sezon în magazine, se pregătesc spectacole de colinde, încep târgurile de Crăciun… Peste tot întâlneşti numai veselie și zurgălăi.

Totuşi, dacă ideea de a auzi colinde doar la cumpărături nu îţi surâde, ai la dispoziţie două variante pentru momentele în care sufletul cere mai mult.

Una dintre ele este să îţi faci un playlist lung și să îl asculţi seară de seară în timp ce stai la un ceai sau la un vin fiert. A doua presupune să cauţi din timp un concert cu specific şi să mergi la acesta împreună cu cineva drag.

Dacă alegi să urmezi ultima variantă, ți-am pregătit o listă cu cele mai așteptate spectacole  din București din anul acesta.

1. Corul de Copii și Tineret „Symbol” – Concert de colinde, 13 decembrie

Păstrând tradiția, Corul „Symbol” ne invită și anul acesta la un adevărat concert de colinde, de la care nu vor lipsi surprizele muzicale.

Evenimentul va avea loc pe 13 decembrie, la Ateneul Român, începând cu ora 19:00. Biletele, în valoare de 12 sau 15 lei, pot fi achiziționate de la casa de bilete a Filarmonicii George Enescu.Cele mai așteptate spectacole de colinde din București în 2016

2. „Poveste de Crăciun”, 16 Decembrie, Sala Polivalentă

Dacă ești în căutarea colindelor românești, dar și a momentelor de balet unice, te invit la Poveste de Crăciun”, un spectacol mozaic în regia lui Cristian Mihăilescu.

Evenimentul de final de an al Operei Comice pentru copii îi are ca invitați speciali pe soprana Felicia Filip, pe solistele Laura Bretan şi Alina Eremia, dar și pe mulți alții.

Povestea” se va desfăşura vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, pe scena Sălii Polivalente. Organizatorii promit momente unice, interpretări de colinde de către 300 de artiști, dar şi multe alte surprize.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite aici, iar biletele pot fi achiziţionate din reţeaua bilete.ro.

Cele mai așteptate spectacole de colinde din București în 2016

3. „Sara Crăciunului Nost’”- Stefan Hrușcă, 19 decembrie, Teatrul Naţional București

Știm cu toții că nu există Crăciun fără Ștefan Hrușcă și al său Leru-i ler”. Ca în fiecare an, îndrăgitul artist va susține un turneu naţional în mai multe oraşe din ţară. Aceste spectacole de colinde vor fi reunite, în 2016, sub numele „Sara Crăciunului Nost’”.

Magia lui Hruşcă ajunge în capitală pe 19 decembrie, la Teatrul Național București. La cererea publicului, acesta va susţine două reprezentații: prima de la ora 17:00, iar a doua de la ora 20:00. Biletele se pot achiziționa de aici.

Cele mai așteptate spectacole de colinde din București în 2016

4. Zăpezile de altădată”- Fuego, 20 decembrie, Sala Savoy

Un alt concert de colinde va avea loc la Sala Savoy, pe Calea Victoriei. Acesta va fi susținut de Paul Surugiu, adică Fuego.

Evenimentul face parte din turneul național Zăpezile de altădată” și este gândit ca o reîntoarcere la copilărie și la magia sărbătorilor de altădată.

Spectacolul din 20 decembrie va fi susținut atât la 17:00, cât și la 19:30. Prețurile biletelor sunt de 75 şi 85 RON.

Cele mai așteptate spectacole de colinde din București în 2016

5. „Christmas Rock”- Cristi Minculescu & IRIS, 23 decembrie, Berăria H

Ultima sugestie din lista cu spectacole de colinde iese din sfera tradiționalului. Dacă te-am făcut deja curios, poţi veni, pe 23 decembrie, începând cu ora 19:30, la Berăria H. Acolo, Cristi Minculescu a pregătit, împreună cu trupa IRIS, cea de-a treia ediție a Christmas Rock”.

Biletele pot fi cumpărate online, de pe iabilet.ro şi bilete.ro, sau fizic, de la Berăria H și din magazinele InMedio şi Germanos.

Cele mai așteptate spectacole de colinde din București în 2016

Sper că te-am ajutat să găsești un concert pe gustul tău! Până data viitoare, îți doresc să ai parte de sărbători frumoase alături de oamenii care îţi sunt dragi :).

Surse foto: pinterest.com, metropotam.ro, biletfan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.