Vara aceasta se anunță plină de concerte și muzică bună. Ei bine, și cui nu îi place să se distreze pe piesele live ale unor artiști minunați?! Astfel, vă previn că nu veți face față ofertelor acestei veri în materie de muzică.

Încep cu un concert anunțat pentru 2015 al celor de la trupa Europe. Membrii trupei au pregătit o întâlnire cu fanii din România pe data de 11 iunie, pe scena Arenelor Romane din București, începând cu orele 20:00. Rockerii au pregătit un concert de zile mari, lansând cel mai nou album al lor, „War of Kings”. În plus, norocoșii care vor fi prezenți la concert vor avea parte de o seară de neuitat și vor avea ocazia să cânte alături de idolii lor, printre multe alte hit-uri,  și prea bine cunoscuta piesă a băieților de la Europe, „The final countdown”. Publicul se anunță unul numeros, mai ales că prețurile biletelor sunt accesibile pentru toți iubitorii de muzică, ajungând până la 175 lei la categoria VIP. Pregătiți-vă pentru o seară vibrantă!

2014 © Savage Beauty - Photo: Tallee Savage

O altă variantă pentru iubitorii de muzică clasică, și în special pentru cei îndrăgostiți de vioară, este André Rieu, care ne pregătește seri de vis în perioadele 5-7 iunie , respectiv 11-14  iunie, în Piața Constituției din București. Trebuie să mai amintesc faptul că André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vândut muzician clasic din toate timpurile. Așadar, aveți toate motivele să fiți prezenți în una dintre serile magice din Piața Constituției.

OB-IS765_rieu_G_20100603150359

Tot în aceeași perioadă, trupa germană de gothic metal, Lacrimas Profundere, va concerta la cea de-a patra ediție a festivalului Metalhead Meeting, în perioada 12-14 iunie, în București. Iubitorilor de gothic metal  le-au fost ascultate dorințele și cu siguranță vor fi prezenți în cele trei seri ce vor abunda de energie.

Lacrimas-Profundere

„LET ME ENTERTAIN YOU TOUR” ajunge și în România. Artistul complet, Robbie Williams va concerta în premieră pe data de 17 iulie în România, în Piața Constituției din București, așa cum managementul artistului a dorit. Biletele sunt aproape epuizate, iar fanii cântărețului britanic sunt nerăbdători să își întâlnească idolul vara aceasta. Piese celebre precum: „Angels”, „Supreme”, „Feel”, „She’s the one”, „Better Man” vor fi fredonate alături de celebrul artist așteptat cu nerăbdare de fanii români.

robbie

 De asemenea, trupa Toto va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din București, pe 27 iunie 2015. Piese precum „Hold the Line” și „Africa” vor răsuna vara aceasta în centrul orașului.

timthumb

Tot pe 27, dar iulie, trupa americană de heavy metal Black Label Society va susține un concert la Arenele Romane din București. Iubitorii de metal vor avea șansa să asculte piese ce i-au consacrat pe cei de la Black Label, dar și piesele de pe noul album al acestora „Catacombs of the Black Vatican”.  

Black-Label-Society-950x425

Și, în final, cel mai așteptat eveniment din vara anului 2015 este festivalul UNTOLD, din Cluj. Capitala Europeană a Tineretului va primi în perioada 30 iulie-2 august nume mari din lumea muzicii. Pe listă se numără David Guetta, unul dintre cei mai iubiți Dj din lume, Armin Van Bureen, singurul dj care a primit de cinci ori distincția de cel mai bun dj din lume și DIMITRI VEGA&LIKE MIKE, cei mai îndrăgiți DJ duo din lume, supranumiți și „The Kings of Tomorrowland”. Pe lângă aceștia, își vor face apariția și alți artiști cunoscuți precum: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik , Avicii, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC. Ei bine, după o listă atât de atractivă, nu ne mai rămâne decât să ne întâlnim la UNTOLD Festival, în Cluj-Napoca.  

david-guetta-2

Surse foto: gândul.info, musictimes.com, mega-travel.ro, eventdeals.ro, xombitmusic.com, wsj.com, alternation.eu, infomusic.ro, thisisnotascene.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here