Cele mai așteptate albume din 2017

0
163
albume

Cele mai așteptate albume din 2017

Anul 2017 se anunță a fi unul foarte generos din punct de vedere muzical. Unii dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali își vor lansa albumele anul acesta. Vă prezentăm mai jos lista cu cele mai așteptate albume din 2017, ce au fost deja confirmate.

  1. Lorde  

Neozeelandeza și-a anunțat fanii, chiar în ziua în care a împlinit 20 de ani, că noul ei album a căpătat contur și va fi lansat cât de curând.

2. The xx

Trupa britanică  și-a lansat cel de-al treilea album chiar la începutul anului, pe 13 ianuarie. „I See You” vine după o pauză de patru ani, iar noile melodii par a fi mai vesele și mai pline de viață decât cele de până acum.

3.  Liam Gallagher

Acesta a declarat la sfârșitul verii că lucrează la primul lui album solo, ce va fi lansat în 2017.

4. Arcade Fire

Membrii trupei canadiene au anunțat că vor lansa un nou album în primăvara lui 2017. Ultimul album al trupei Arcade Fire a fost lansat în anul 2013.

5. Gorillaz

Personajele virtuale din Gorillaz au postat câteva mesaje misterioase pe Twitter, legate de un proiect în lucru. Noul album nu are încă o dată stabilită, dar cert este că va apărea în 2017.

6. James Blunt

James Blunt a anunțat și el lansarea unui nou album în anul 2017. „Dacă 2016 vi s-a părut rău, să știți că scot un album nou în 2017”, a declarat acesta pe contrul său de Twitter.

7. Depeche Mode

Membrii trupei britanice au anunțat și ei lansarea unui nou album în primăvara acestui an. Albumul se va numi „Spirit” și va fi al 14-lea album al trupei.

8. Autra

Pe 20 ianuarie s-a lansat noul album al celor de la AUSTRA numit „Future Politics”. Piesa care dă numele albumului a fost lansată in decembrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.