duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruCele mai anticipate filme din 2022

Cele mai anticipate filme din 2022

Anul 2022 a fost un an maret pentru cinema, iar inca nu este gata. Se afla pe drum o multime de filme incredibile pe care le puteti viziona fie la cinema, fie in confortul propriei locuinte. Acestea sunt doar cateva:

1. Black Panther: Wakanda Forever

Studiourile Marvel ne ofera al treilea film pe anul acesta, poate chiar cel mai anticipat film Marvel de la Avengers: Endgame. După moartea regelui T’Challa, regina Ramonda, Shuri, M’Baku și Dora Milaje luptă pentru protecția națiunii de intervenția marilor puteri. În vreme ce poporul e gata să depăsească pierderea regelui și să îmbrățișeze un nou capitol, eroii wakandezi ajutați de Nakia și Everett Ross fac planurile unui nou drum, mai luminos, pentru Wakanda.

Premiera in Romania: 11 Noiembrie 2022
Regia: Ryan Coogler

2. The Menu

Cu Anya Taylor-Joy, Ralph Fiennes si Nicholas Hoult, The Menu este o comedie horror. Tyler și Margot călătoresc spre o insulă îndepărtată pentru a lua masa într-un restaurant exclusivist. Bucătarul șef Slowik își așteaptă clienții cu un meniu generos, dar și cu câteva surprize terifiante.

Premiera in Romania: 18 Noiembrie 2022
Regia: Mark Mylod

3. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Doar pe Netflix, continuarea filmului Knives Out din 2019 isi face mult asteptata aparitie. Detectivul Benoit Blanc călătorește în Grecia pentru a desface ițele misterului din jurul unui nou set de suspecți pitorești.

Premiera in Romania: 23 Decembrie 2022
Regia: Rian Johnson

4. Avatar: The Way of Water

Dupa nu mai putin de 11 ani de la lansarea filmului Avatar, mult-iubita poveste isi gaseste in sfarsit continuarea. La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun „venusieni”. Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.

Premiera in Romania: 16 Decembrie 2022
Regia: James Cameron

5. I Wanna Dance With Somebody

Pentru iubitorii de muzica si filme biografice, comemorarea voioasă, dar și sfâșietoare, a vieții și carierei mult iubitei Whitney Houston, cea mai puternică voce din muzica pop și R&B din toate timpurile. Filmul îi urmărește parcursul de la începutul obscur, la statutul de legendă și până la moartea sa prematură din 2012.

Premiera in Romania: 23 Decembrie 2022
Regia: Kasi Lemmons

Din nou, acestea sunt doar o fractiune din filmele care se lanseaza anul acesta. Filmele sunt o modalitate minunata de socializare si/sau relaxare, insa cinematografele devin din ce in ce mai desarte. Consider ca nu ar trebui sa lasam acest lucru sa continue, asa ca hai la film!

RELATED ARTICLES

Most Popular