Vrem să fim cei mai buni atunci când ne apucăm de ceva. Visăm cu ochii deschiși la clipa când eforturile noastre vor fi răsplătite și apreciate de cei din jur. Și ce e cel mai bine, e atunci când facem exact ceea ce ne place, iar restul vine, în mod natural, de la sine. Adăugăm puțină perseverență, câteva picături de încredere și niște pudră de talent, iar rețeta mult gătită ajunge să aibă succes. Gustul e delicios și îl poți împărți cu cât mai mulți.

Ei bine, așa se întâmplă și în cazul pasionaților de dans ajunși celebri pe internet. Au grijă să respecte întocmai rețeta minune, iar rezultatele întrec de cele mai multe ori așteptările. Dacă și voi aveți toate ingredientele la locul lor, atunci haideți să ne apucăm de treabă ca la carte, urmând exemplul câtorva dintre cei mai buni dansatori.

Nu știu la voi cum e, dar mie îmi vine să dansez până nu mă mai țin picioarele. M-am uitat de atâtea ori la videoclip, încât nici nu știu ce să mai răspund atunci când mi se pune veșnica întrebare: Dar de ce ai întârziat? Ei, uite, de asta! Mă uit și mă gândesc că poate într-o viață anterioară am fost vreo dansatoare profesionistă de îmi place atât de mult să-mi stric ochii privind aceleași lucruri de zeci de ori, iar din când în când să-mi aduc aminte să mai și clipesc. Ce mai pot să zic, mi se par mai tari decât fetițele Powerpuff.

Nu reușeșc să-mi găsesc cuvintele pentru a descrie treaba impecabilă pe care o fac. Sunt atât de curați, că nici măcar o urmă de greșeală nu se vede. Absolut minunați prin fiecare mișcare făcută.

Ar putea fi cadoul perfect, doar să merg pe stradă și pur și simplu să dau peste cei doi tipi desprinși parcă de realitate. Acest video este exemplul concret al faptului că atunci când ai talent și vrei să arăți asta, nu ai nevoie de o scenă uriașă sau de sute de spectatori pentru a-l arăta. Simpla lor prezență e de ajuns pentru a-și câștiga popularitatea.

Pasiunea copiilor pentru dans poate să fie copleșitoare și să îți dea de gândit cu ceea ce știi cel mai bine să faci. Îi vezi atât de tineri și talentați și cum își concentrează toată energia ca și cum ar fi ultimul lor dans! Pe mine, una, videoclipurile astea chiar mă fac curioasă: oare cum vor evolua peste câțiva ani, vor dansa cu aceeași pasiune?

Iar acum am să vă arăt cine sunt cei care dețin puterea și cum ne dau toate rețetele peste cap. Drăgălășenie maximă, un zâmbet inocent, puțină ureche muzicală și ceva dat din fund și iată cum, în mod ironic, ajungi să te simți mic pe lângă ei.