marți, ianuarie 25, 2022
Recrutare IQool

Ceainăria Green Tea

Din momentul în care îi calci pragul, Ceainăria Green Tea te întâmpină cu o atmosferă caldă, intimă și arome de ceai dulci, tari sau discrete, dar plăcute.

Pe lângă diversitatea de ceaiuri din care veți putea alege, de la ceai negru, tare la rooibos cu fructe și ceai verde mate, ceainăria vă întâmpină și cu sortimente de sandvișuri și bruschete, prăjituri, fursecuri, dulcețuri, precum și un magazin frumos decorat din care vă puteți aproviziona cu ceaiuri, accesorii pentru ceai, ceainice, decoratiuni, ș.a.m.d.

Atmosfera se împarte în funcție de salonul în care te afli: Clasic, Japonez, Indian și Micul Paris.

Cărțile nu lipsesc, acestea putând fi lecturate la un ceai cald și o muzică discretă, într-un cadru cals și primitor.

Lucrul care m-a încântat cel mai mult a fost faptul că nu este permis fumatul.

Dacă sunteți genul de om business, aflați că această ceainărie are Internet Wireless în orice spațiu al acesteia. Cu alte cuvinte, vă puteți savura și ceaiul și vă puteți vedea și de alte treburi pe care le aveți, îmbinând utilul cu plăcutul.

Green Tea este situat central, pe Str. Dr. Burghelea Nr. 24, Sector 2, zona Calea Călărași, programul fiind de luni până vineri: 10-23, iar sâmbătă și duminică: 12-23.

Hardly recommended!

Pentru mai multe detalii accesați: Green Tea sau Facebook.

 

Text și foto: Alexandra Mihai

Ionut Mireahttp://www.iqool.ro
Imi doresc sa contribui la dezvoltarea tinerilor si la ridicarea nivelului de cultura informand liber si neconditionat, impreuna cu generatiile nascute in capitalism ,dar mai ales sa incercam sa salvam presa, sa fie adevarata voce a oamenilor!
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular