duminică, noiembrie 28, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăArte și carteCea mai recentă carte a lui Joe Biden ajunge şi în România....

Cea mai recentă carte a lui Joe Biden ajunge şi în România. „Promite-mi, tată”, cel mai emoţionant volum scris de preşedintele SUA

Editura Pagina de Psihologie anunță publicarea primului titlu din colecția Memoir, Promite-mi, tată! cea mai recentă carte a lui Joe Biden, descrisă de către New York Times ca fiind „o dramă din culise, sinceră crudă și bogată în detalii. Oamenii care au pierdut pe cineva, vor găsi, cu adevărat, consolare în ceea ce are de spus…“ Cartea Promite-mi, tată! este disponibilă pe paginadepsihologie.ro

Cartea „Promite-mi, tată” descrie cel mai provocator an din viaţa lui Joe Biden

Promite-mi, tată! este o carte ce trece în revistă cel mai important și mai provocator an din viața și din cariera extraordinară a lui Biden. În timp ce Beau se lupta pentru viața lui – pierzând, în cele din urmă, bătălia –, vicepreședintele a căutat să mențină în echilibru dubla necesitate de-a respecta atât responsabilitățile față de țară, cât și pe cele față de familia sa. Anul respectiv i-a adus adevărate succese și împliniri, dar și o durere de neimaginat.  „Promite-mi, tată!“, așa i-a spus Beau tatălui său. „Dă-mi cuvântul tău că, indiferent de ce o să se întâmple, vei fi în regulă.“ Iar Joe Biden i-a promis! 

Această carte e scrisă de un președinte, dar, totodată, și de un tată, bunic, prieten și soț. Este o relatare despre modul în care ne susțin familia și prietenii și despre faptul că speranța, scopul și acțiunea ne ajută să integrăm durerea unei pierderi personale, în lumina unui nou viitor.

Prin scriitura intensă și imperioasă, Joe Biden îi face pe cititori să simtă, alături de el, stringența momentelor, să aibă experiența zilelor în care efectiv s-a simțit incapabil să meargă înainte, dar și a zilelor în care i-a fost clar că nu-și permitea să se oprească din asta. 

Joe Biden este al 46-lea președinte al Statelor Unite. Înainte să preia această funcție, a reprezentat Delaware timp de 36 de ani în Senatul SUA, ulterior devenind cel de-al 47-lea vicepreședinte al Statelor Unite, din 2009 până în 2017. În calitate de vicepreședinte, Joe Biden a căutat să crească nivelul de trai al americanilor din clasa de mijloc, să reducă violența armată, să abordeze agresiunea împotriva femeilor și să pună capăt cancerului, sub formele lui actuale. A căutat să faciliteze oportunități mai mari pentru toți prin Fundația Biden; Centrul Penn Biden pentru Diplomație și Angajament Global, din cadrul Universității din Pennsylvania; precum și prin Institutul Biden pentru Politici Interne, din cadrul Universității din Delaware. Este autorul cărților: Promise to Keep: On Life and Politics și Promite-mi, tată! Un an plin de speranțe, suferințe și sens.

Promite-mi, tată” s-a lansat în urmă cu patru ani, în SUA, mai exact în noiembrie 2017. A devenit bestseller în prima săptămână de lansare, fiind tradusă, până în prezent, în 19 limbi. Iar de acum este disponibilă și în limba română. 

Editura „Pagina de Psihologie“, înființată în iulie 2015, publică și editează cărți din domeniul psihologiei, psihoterapiei, autocunoașterii și dezvoltării personale, parenting-ului, cărți pentru copii, lifestyle, educație și alte subiecte similare. Scopul nostru este să publicăm cele mai bune materiale din domeniul în care activăm și să le distribuim unui număr cât mai mare de cititori și pasionați de lectură. Cărțile noastre, accesibile și abordabile, combină cele mai noi subiecte cu o calitate superioară a textului și ilustrațiilor. Distribuția cărților se face la nivel național și internațional prin numeroase librării, cât și prin intermediul magazinelor on-line.

RELATED ARTICLES
spot_img
spot_img

Most Popular