Cea mai populara olimpiada scolara din Romania, la DreamHack Masters Bucharest 2014

0
912

Peste 1.000 de liceeni din 150 de colegii și licee din toată țara au participat la cea mai populară olimpiadă școlară din România: Cupa Liceelor la League of Legends. Între 31 octombrie și 2 noiembrie, cele mai bune patru echipe de liceeni își vor disputa trofeul la Sala Polivalentă din Capitală, în cadrul celui mai mare eveniment de sport electronic din România: DreamHack Masters Bucharest 2014.

photo_DHMB_2Arad, Bacău, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Brăila, București, Buzău, Constanța, Focșani, Giurgiu, Gura Humorului, Oradea, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Neamț, Târgoviște, Târgu-Mureș și Timișoara sunt doar câteva dintre cele 44 de orașe cu echipe înscrise în competiție.

Colegiile Naționale Octav Onicescu și Ion Luca Caragiale din București, Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Capitală și Colegiul Național Gheorghe Vrânceanu din Bacău s-au calificat în fazele finale ale Cupei Liceelor la League of Legends, care se vor disputa la DreamHack Masters Bucharest.

Pe lângă trofeul competiției, liceenii mai pot câștiga premii în bani în valoare totală de 5.000 de lei și produse constând în periferice de gaming de ultimă generație.

photo_DHMB_1Competiția organizată de către Professional Gamers League și ComputerGames.ro se află la cea de-atreia ediție și se bucură de o popularitate deosebită în rândul liceenilor din România.

Programul competiției poate fi consultat pe site-ul www.dreamhack.ro.

Ne vedem la DreamHack Masters 2014!