În perioada 27-30 septembrie 2013, se va ţine în Bucureşti cea de-a şaptea ediţie a festivalului de film digital Kinofest. În toată această perioadă, materialele vor fi prezentate în săli de cinema, locaţii neconvenţionale şi pe platforme on-line.

Kinofest 2013

Organizatorii promit că anul acesta va fi inaugurat canalul experimental, dedicat festivalului de film, accesibil în mediul on-line. Pe acest canal vor fi accesibile filme de la ediţiile trecute Kinofest, de la rubrica Kinofest Daily Film, dar şi producţii ale participanţilor din România.

În ediţia din acest an, competiţia de film are trei secţiuni: Animatie, Fictiune, Micromovie, fiecare cu jurizare distinctă. Adiţional, se poartă discuţii pentru încă două premii: Premiul Juriului la Animaţie şi la Ficţiune.

Cei dornici să participe la festivalul Kinofest se pot înscrie cu propriile lucrări, indiferent de numărul lor, gratuit, după completarea formularului de inscriere disponibil pe site-ul kinofest.com. Data limită de înscriere a producţiilor este 25 august 2013.

Atenţie însă, toate scurt-metrajele trebuie să respecte cerinţele tehnice, să se încadreze intr-o singură categorie, iar producătorul să accepte condiţiile impuse de regulamentul festivalului cu privire la drepturile sale şi drepturile organizatorilor de a folosi materialul său şi cu alte ocazii.

Vizionare plăcută!

 

Redactor: Mihăilă Cristian.

Imagine: www.iqads.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here