JOI, 05 martie, ora 20.00: “Îndrăgostiții din vis”
“Îndrăgostiții din vis”, după “Visul unei nopți de vară” de W. Shakespeare

Noaptea în pădure, patru tineri îndrăgostiţi, un duh și șeful lui (stăpânul pădurii), o floare magică şi mult umor. Cam acestea sunt tentațiile cu care vă așteptăm la o oră şi zece minute de relaxare într-un spectacol plin de viață şi imaginație. Actorii sunt o parte dintre cei mai talentați de pe la noi, îndrumați de Marius Gâlea, un șugubăț, pe care-l știți din „Soț de vânzare” sau „Crimă la Howard Johnson”.

Distribuție:

Catalina Balalau
Adela Bengescu
Andreea Alexandrescu
Vlad Benescu
Gabriel Chirila
Constantin Apostol
Lucian Rus

Vă așteptăm cu ENERGIE!!!!!

Preț bilet: 25 lei

Accesul în Music Club se realizează începând cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Informații și rezervări la 0723196376.
 
 
DUMINICA, 08 martie, ora 16.00: „SOT DE VANZARE”

„Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Regia: Marius Gilea.

Descriere:

Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevasta de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vieții) o afacere pe cât de indecentă, pe atat de inedită: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza varstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reusi cele doua femei să încheie incredibilul contract?

Subiectul tratează original și picant, eterna tema a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații.
Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seara plină de umor și râsete-n cascade!

Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre casnicie și…teatru românesc underground!

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in club se poate face incepand cu ora 14.00, iar rezervarile se revendica pana la 15.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

08 mar
DUMINICA, 08 martie, ora 20.00: „IUBIREA E UN LUCRU FOARTE MARE”
 
Teatrul Rosu va invita la o comedie…sau mai bine zis – la o nunta la a doua vedere!!! Cat de repede se pot indragosti si casatori doi tineri, precum Tanta si Costel? Nimic nu conteaza, atunci cand “Iubirea e un lucru foarte mare”. Asa sa fie oare?

Regia: Marius Gilea

Cu: Adina Stoica, Daniel Hara, Trionierele

Descriere: 

Doi tineri se întâlnesc în gara de la Medgidia şi cu viteza luminii îşi pun la cale viitorul. Dacă nu crezi că iubirea e un lucru foarte mare, te aşteptăm la 1h şi 15 min de umor de bună calitate, marca Ion Băieşu.

O comedie plina de situatii foclorice, alături de trei tineri actori talentaţi, te aşteaptă cu drag la un spectacol care te va face să uiţi de problemele cotidiene.

“Ajunsi, bine sanatosi, Tanta si Costel!”
si
Maestrul

Pret bilet: 25 lei.

Accesul in Music Club se poate face incepand cu ora 18.00, iar rezervarile se revendica pana la 19.45. Pentru detalii: 0723.196.376.

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here