joi, mai 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipCe trebuie să faci în noaptea de Revelion pentru un 2015 de...

Ce trebuie să faci în noaptea de Revelion pentru un 2015 de succes!

Așa cum știm cu toții, mai sunt doar câteva zile până la Anul Nou și pregătirile pentru petrecere sunt în toi. M-am apucat să scriu câteva lucruri pe care n-ar strica să le facem în noaptea dintre ani, pentru a avea un 2015 pe cinste. De obicei, nu cred în superstiții și nici nu țin cont de lucruri precum „ce să faci” sau „ce să nu faci”, dar cele pentru Anul Nou sunt chiar amuzante și merită încercate, măcar pentru a fi mulțumiți că deja am făcut primul pas pentru un an mai bun.

Two women toast as fireworks explode dur

Bani în buzunar – în fiecare an, ne dorim să avem o situație materială mai bună decât în cel precedent. Astfel, se spune că neapărat trebuie să avem bani în buzunar atunci când începem numărătoarea inversă pentru 2015. Respectând tradiția asta, știm că am început cu dreptul.

Plătește-ți datoriile – tot legată de bani este și această superstiție. Încearcă să scapi de datorii cât mai repede poți și evită să „pătrunzi” în 2015 cu astfel de griji. În felul acesta, nu vei avea probleme cu banii tot anul.

Peștele, în farfuria ta – în fiecare an, suntem încercați de diferite probleme și obstacole care, inevitabil, apar în viața noastră. Atunci când faci lista de cumpărături pentru petrecerea de Revelion, nu uita să adaugi și un produs din pește. În felul acesta, vei dobândi agilitatea unui pește în apă atunci când te vei confrunta cu dificultăți și vei trece foarte ușor prin ele.

Poartă ceva roșu – sunt sigură că ați mai auzit de superstiția asta. De Revelion ar trebui să purtați ceva roșu și nou, care simbolizează schimbarea și prospețimea.  Ar trebui luat în seamă sfatul acesta pentru că nu se știe niciodată dacă are sau nu efect. Eu sper că are.

Pune-ți o dorință – în noaptea dintre ani, nu uitați să vă gândiți la ce vă doriți cel mai mult. Condiția ca dorința să devină realitate pe parcursul anului este ca aceasta să rămână secretă…

Aprinde o lumânare – pentru a avea un 2015 luminos și liniștit, n-ar strica să aprindem o lumânare sau chiar o candelă (mama sigur are), pe care să o lăsăm aprinsă până dimineața.

Pe lângă acești pași, în noaptea de Revelion nu uitați să vă distrați pe cinste. Asta e cel mai important, pentru a avea un an așa cum vi-l doriți.

Surse foto: blog.meraevents.comvinhoemprosa.com.br .

Mihaela Gidei
Mihaela Gideihttp://www.iqool.ro
Îmi place să mă descriu în puţine cuvinte pentru că sunt omul care tace şi face: curioasă, amuzantă, serioasă şi mereu "însetată" de lectură. Ah, şi motociclistă.
RELATED ARTICLES

Most Popular