Miercuri, 15 mai 2013, în Amfiteatrul Bălcescu al Facultății de Litere, are loc evenimentul ”Ce-și doresc angajatorii?”.970576_655186671164081_1192859353_n

În cadrul acestuia, studenții vor sta de vorbă despre carieră și despre ce caută un angajator, cu antreprenorul și omul de afaceri Octavian Bădescu, inițiator al proiectului, și invitata sa, Iulia Pașa, de la Alpha Bank.

Evenimentulul reprezintă a treia întâlnire cu studenții în proiectului ”Seri de mentorat pentru carieră”.

Octavian Bădescu și Iulia Pașa vor povesti studenților despre ce urmăresc ei în postura de angajatori, ce abilități valorizează angajatorii, în general, și ce îi poate ajuta pe tineri să obțină un avantaj la interviul de angajare, chiar dacă nu dețin încă o experiență profesională solidă.
Proiectul ”Seri de mentorat pentru carieră” constă în șase întâlniri care au loc în fiecare săptămână la Universitatea din București și este deschis tuturor studenților de la facultățile bucureștene. Evenimentele sunt organizate de către Centrul Studențesc de Cercetare și Comunicare al Universității București împreună cu Octavian Bădescu, om de afaceri cu peste 10 ani de experiență în antreprenoriat, care, alături de alţi invitați importanți din diverse domenii profesionale, încearcă să le ofere tinerilor o perspectivă practică asupra carierei.

În cadrul întâlnirii din data de 17 aprilie 2013 , invitata Mihaela Forgaciu, Strategic HR Advisor & Owner la Fork Capital , a pus la bătaie 3 job-uri pentru studenţi.

Sunteţi invitaţi să participaţi într-un număr cît mai mare!

Mădălina Ispas

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here