Ce să NU-i cumperi iubitei tale de Crăciun

0
311
ce-sa-nu-i-cumperi-iubitei-tale-de-craciun

11 lucruri pe care să NU i le cumperi iubitei tale de Crăciun!

Pentru că știm că voi, bărbații, aveți nevoie de ajutorul nostru în căutarea cadoului perfect de Crăciun, am făcut o listă cu tot ce NU ar trebui să le luați iubitelor voastre anul acesta.

 1. Periuță de dinți.

  Chiar dacă este electrică, sofisticată sau roz, nu există absolut niciun cadou mai nepotrivit decât o periuță de dinți. Indiferent că a văzut-o în Carrefour sau Auchan într-o zi pe la cumpărături și a zis că ar vrea-o, nu ar trebui sub nicio formă să o iei tu pentru ea. Ce încerci să-i spui? Iubita, Crăciunul acesta, pentru că țin la tine și la dantura ta, ți-am luat o periuță de dinți.

 2. Gel de duș sau cremă de corp.

  This is a tricky one. Poți să-i cumperi un gel de duș sau o cremă de corp sau chiar pe ambele DOAR în cazul în care știi sigur că are nevoie. Adică în cazul în care cele pe care le are s-au terminat, nu pentru că „miroase a transpirație și m-am gândit să o impulsionez să se spele mai des”. Totuși, fetele apreciază dacă le surprinzi, oricum își poate lua singură gel de duș când nu mai are.

 3. Ceva ce are deja.

  Ai mare grijă! Dacă îi iei ceva ce are deja, pentru ea o să fie clar că nu ți-a păsat suficient de mult. Nu trebuie să depui eforturi fantastice, trebuie doar să fii atent la micile detalii. N-ai cum să nu afli ce are, femeile vorbesc întruna despre ce au, ce n-au, ce vor sau ce nu vor.

 4. Haine sau pantofi de care nu ești sigur că-i vor veni.

  Hainele și pantofii sunt o idee foarte bună dacă știi că ceva îi vine sigur și îi și place. În caz contrar, nu călca pe bec. Limitează-te la ce știi sigur că-i va plăcea.

 5. Gift cards.

  Cuvintele sunt de prisos. Nu poți să-i iei așa ceva, it’s just rude!

 6. Abonament la sală.

  Fii sigur că se va despărți de tine. Poți să-i spui multe lucruri unei femei, dar niciodată că e grasă. Nici măcar nu poți insinua asta. Niciodată!

 7. Bani într-un plic.

  Dacă ideea de la numărul 5 nu inspiră suficientă nepăsare, banii dintr-un plic sigur o vor face. Pur și simplu îi spui: „Nu mi-am făcut timp să-ți iau ceva. Uite niște bani, ia-ți și tu ceva frumos” .

 8. O lumânare.

  Chiar dacă e roz și miroase a levănțică, vanilie, whatever, NU îi lua o lumânare! În cel mai fericit caz, o să se despartă de tine, iar în cel mai rău, o să o aprindă și-o să-ți dea foc. #staysafe don’t buy her candles!

 9. Animale de pluș.

  Am făcut un sondaj de opinie și a reieșit că 1% din populația feminină este încântată dacă primește animale de pluș, so you should ask first. Trebuie doar să-ți pese suficient de mult!

 10. Ceva ce îți dorești în secret mai mult pentru tine.

  Spre exemplu o sticlă de alcool pe care ți-o dorești mai mult pentru tine decât pentru ea.

 11. Nimic.

  Totuși, nimic nu e mai rău decât nimic!
  #sharingiscaring tell your guy friends what not to buy this Christmas!

 1. Sursa foto: inquisitr.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.