Ce poți face la LANParty v.16 codename „Winter”s Refresh”

0
44

Sâmbătă, 19 noiembrie, gameri de pretutindeni sunt așteptați la ediția cu numărul 16 a competiției de gaming LANParty by LSE.

„Winter s Refesh” își propune să dea un suflu nou evenimentului și să deschidă sezonul rece cu o explozie de oportunități atât pentru gameri, cât și pentru pasionații de tehnologie care vor călca pragul Rectoratului UPB sâmbăta aceasta.

Competițiile oficiale LANParty by LSE sunt clasice deja și adună, ediție de ediție, atât profesioniști, cât și amatori cu o puternică dorință de afirmare. Iar suprizele niciodată nu se opresc: nu întotdeauna „învingător” iese „favoritul”, ci pasiunea și atenția demonstrate de novice se combină și schimbă soarta jocului. DotA2(5v5), LoL(5v5), FIFA 17(1v1), HS(1v1), CS:GO(5v5) – acestea sunt jocurile la care am avut peste 300 de jucători înscriși în faza de preliminarii. Pe lângă acestea, însă, iată ce mai poți face la LANParty v.16 codename „Winter’s Refresh” și ce sponsori ai evenimentului vor fi prezenți și vor pune la bătaie premii la stand-urile lor:

a) evoMAG: sponsor principal al evenimentului, evoMAG vă așteaptă, la cererea voastră cu un turneu de HotS, pe calculatoare performante. De asemenea, veți mai putea juca RAINBOW 6 și, desigur, vă veți putea înscrie la multiple tombole! Și multe premii sunt pregătite pentru MK X!

b) Lab501 + GIGABYTE: stand-ul nelipsit de la LANParty by LSE, prieteni dragi, oameni faini, cu energie și idei îndrăznețe, băieții și fetele de la LAB501 și GIGABYTE vor fi în același loc central și vă vor aștepta cu un turneu LoL 1v1 (powered by GIGABYTE), demonstrații, prezentări de overclocking și cu nelipsitele premii pentru cei mai norocoși (sau îndrăzneți) din public!

c) Lenovo: ne-au plăcut de la prima colaborare și iată-i din nou alături de noi. Dacă anul trecut, la stand-ul lor ați putut juca HS, de această dată, LENOVO v-a pregătit turnee de LoL 1V1 și CS GO, desigur pe calculatoare pe care ați dori să le aveți acasă!

d) Ursus: ce poate fi mai răcoritor și relaxant decât o bere la mometul potrivit? Ușor, ușor – nu consumăm băuturi alcoolice în incinta Rectoratului UPB, dar cu siguranță nu v-ar strica un six pack acasă, nu-i așa? Ursus vă așteaptă cu o surpriză și vă „pozează” în cele mai tari ipostaze din cadrul LANParty by LSE! Vino și vezi!

e) RedBull: știm că te solicităm prin tot ceea ce îți propunem și ne gândim că poate ai nevoie de energie. Mai ales că suntem și în perioada parțialelor. Vizitează stand-ul RedBull, servește-te cu o doză, relaxează-te în lounge, joacă Kinekt și câștigă RedBull și pentru acasă.

f) Battlekon: Dacă credeați că uităm de jocul cu care mulți dintre noi am început, vă înșelați: băieții de la Battlekon vor fi prezenți și la această ediție, organizând turneu de MK X, dar și de Streetfighter 5. Poți fi cel mai bun?

g) Escobar: „cafeaua de dimineață te-ajută să scapi de greață” – așa suna un cântec potrivit unei dimineți line. Noi credem că o cafea bună te ajută să scapi de mult mai multe, iar Escobar vor fi cei care te vor întâmpina chiar la intrare, pregătiți să-ți ofere cea mai bună cafea pe care ai băut-o vreodată.

Și ca refresh-ul să fie refresh, Aqua Carpatica ni-l trimite pe Radu Leca – psiholog bine cunoscut studenților, datorită relațiilor foarte bune pe care le are cu aceștia. Vom începe cu 15 minute de provocare la manipulare, la analiză și la deschidere a viziunii! Nu vrei să ratezi asta, iar noi cu atât mai puțin: Radu Leca și gamerii! Ce poate ieși? Vom vedea!

Mențiune: competițiile de la stand-urile sponsorilor se premiază de către organizatori și sunt cu înscrieri pe loc până la anumite ore – pe care le vom comunica în scurt timp, ca fiecare dintre voi să știe exact deadline-ul. Iar surprizele din timpul meciurilor pot fi majore! Nu uităm de competiția de COSPLAY, ce se va desfășura începând cu ora 12:30 – și unde înscrierile se închid joi, 17 noiembrie, ora 20:00.

lan3lan4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.