Călătoriile sunt mereu binevenite, dar un aspect mai puțin plăcut este drumul lung. Ceea ce poate aduce un strop de culoare kilometrilor parcurși este muzica bună. Cred că nu e drum pe care să-l fi făcut și pe care să nu-l asociez cu o anumită melodie. Așa se face că de fiecare dată când aud din nou aceleași ritmuri, îmi amintesc cu drag de călătoria respectivă.

Am cerut părerea studenților și am făcut o selecție a celor mai potrivite cântece pentru un drum lung.

 

Veronel Guiman:

vero „În general, stilul de muzică pe care îl ascult este electro dance. Acest lucru se aplică, bineînțeles, și atunci când călătoresc. Îmi plac melodiile fără versuri, nu le ascult pentru mesaj, ci pentru senzația pe care o transmit. Când doresc un anumit mesaj, prefer să citesc o carte. Atunci când vreau să îmi schimb starea, ascult o melodie fără versuri.”

Teodora Tucă:

teodora „Atunci când călătoresc, îmi place ca playlistul meu să fie cât mai variat, pentru că trec mult mai ușor de la o stare la alta, little high, little low, cum au zis-o Queen-ii înaintea mea.”

 

Mihai Bucureșteanu:

mihai„Asta e una din piesele care musai trebuie să fie în playlist-ul fiecărei petreceri din această vară! Pe plajă, în club, pe terasă, în apartament…nu contează locul, atmosfera e cea mai importantă.”

„Remix-ul de mai jos e genul de melodie pe care aș ascultat-o pe malul mării, cu o țigară în mână, un pahar de cola…singur…doar eu și marea.”

„Chiar dacă piesa care urmează e de câțiva ani apărută, de fiecare dată o ascult în mașină cu volumul la maxim în drumul către mare.”

Serkan Ferat:

serk

„Cântecele sunt perfecte pentru călătoriile în care mă pornesc cu dorință și speranță. Cele pe care le-am ales mă ajută să mă relaxez și îmi induc o stare de bine. De asemenea au legătură cu momente frumoase pe care le-am trăit și îmi trezesc amintiri.”

Sursa foto: arhiva personală, mauitraveling.com

Sursa video: youtube.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here