mărțișoare

Ce mărțișoare putem oferi de 1 Martie?

Ziua de 1 Martie este considerată prima zi a primăverii. Cum primăvara este din ce în ce mai aproape, iar mărțișorul reprezintă unul dintre vestitorii primăverii, este foarte important să îl dăruim persoanelor dragi. Noi îți oferim câteva idei de mărțișoare, dacă încă nu te-ai hotărât ce să alegi sau nu mai ai foarte mult timp la dispoziție.

  1.  Mărțișoarele handmade

În ultimii ani, mărțișoarele lucrate manual au început să fie foarte căutate și apreciate. Ele sunt lucrate foarte detaliat și cu mare atenție. Formele lor pot fi foarte diversificate. Poți alege flori, fluturi, gărgărițe, animăluțe etc. Imagini pentru martisoare handmade

2. Mărțișoare cercei-șurub

Tot din categoria mărțișoarelor lucrate manual sunt și cerceii-șurub. Aceștia sunt realizați din pasta polimerica (Fimo). Acest cadou este foarte util, în măsura în care cerceii pot fi purtați tot restul anului. Imagini pentru martisoare cercei

3. Mărţişoare confecţionate din cristale rare, perle şi pietre semipreţioase

În cazul în care doriți să oferiți un mărțișor mai impresionant și valoros, puteți apela la cele confecționate din cristale rare, perle sau diverse pietre semiprețioase. Astfel, puteți oferi bijuterii – de la simple inele, cercei sau brăţări, până la coliere – confecţionate din calcedonie, lapislazuli, granat, opal, turcoaz, turmalină, topaz sau chihlimbar, coral şi perle.

Imagini pentru martisoare pietre semipretioase

4. Buchete de flori

Buchetul de flori rămâne unul dintre cadourile care se potrivește în orice moment. De aceea, puteți opta pentru un buchet de ghiocei, zambile, lalele sau alte flori de primăvară pentru a-l oferi persoanelor dragi de 1 Martie.

Imagine similară

5. Mărțișoarele dulci

Un mărțișor dulce poate fi o idee inedită pentru a exprima iubirea ce o purtăm unei anumite persoane. Dacă acesteia îi plac dulciurile, sigur nu vei greși cu acest tip de mărțișor. Poți alege din gama obișnuită de prăjituri și torturi, iar dacă vrei să fii mai diferit și îndrăzneț, poți opta pentru un mărțișor dulce sub forma unor flori sau a unor gărgărițe.
Imagini pentru martisoare dulci

sursă foto: libertatea.ro, 123flori.ro, ziare.com, cătălinstoica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here