Ce filme putem vedea Crăciunul acesta în cinematografe?

0
374
Crăciunul acesta

Ce filme putem vedea Crăciunul acesta în cinematografe? 

Sărbătorile de iarnă sunt aproape, iar în cinematografe vor rula filme pe care nu trebuie să le ratezi. Dincolo de cumpăraturile obositoare, mesele îmbelșugate și goana după cadouri, Crăciunul acesta poți merge să te relaxezi la cinema. Iată ce filme putem vedea iarna aceasta în cinematografe:

1. Bad Santa 2

Comediile sunt, probabil, cele mai potrivite filme pentru această perioadă, în masura în care sărbatorile de iarnă sunt asociate cu veselie, voie bună și bunăstare. De aceea, „Bad Santa 2” poate fi alegerea perfectă. Filmul prezintă revenirea pe marile ecrane a câştigătorului Premiului Oscar, Billy Bob Thornton, în postura de anti-erou preferat al Americii. Acesta îl interpretează, din nou, pe Willie Soke.

Willie face iar echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox), pentru a distruge o gală de caritate organizată în Ajunul Crăciunului.

Problemele apar atunci când îşi face apariţia câştigătoarea Premiului Oscar, Sunny Soke (Kathie Bates), o mamă desprinsă parcă dintr-un film de groază.

Din 25 noiembrie, „Bad Santa 2” te va face să uiţi toate poveştile frumoase cu Moş Crăciun şi vei întâmpina Crăciunul acesta cu hohote de râs.

2. Office Christmas Party (Super party la birou)

De asemenea, puteți opta pentru o altă comedie, „Office Christmas Party”. În acest film, locul de muncă devine spațiul prielnic pentru o mare petrecere. Atunci când CEO-ul companiei (Jennifer Aniston) încearcă să închidă filiala fratelui său, acesta împreună cu directorul tehnic trebuie să organizeze o petrecere de Crăciun. Scopul petrecerii este de a impresiona un potențial client care va salva locurile lor de muncă, dar petrecerea devine un haos total. Află cum o vor scoate la capăt, din 9 decembrie în cinematografe!

3. Why him? (De ce el?)

O altă comedie care vă va face să întâmpinați sărbătorile cu hohote de râs este „Why him?”.  Pelicula prezintă rivalitatea dintre un tată (Bryan Cranston) și iubitul fetei sale (James Franco).

4. La la land

În cazul în care doriți să vizionați un film de dragoste „La la land” este alegerea favorită. Filmul prezintă povestea unei actrițe, Mia (Emma Stone), și a unui carismatic, dar arogant pianist de jazz, Sebastian (Ryan Gosling). Cei doi ajung să se îndrăgostească unul de celălalt, însă iubirea lor întâmpină greutăți din cauza mediul dificil oferit de industria de divertisment în care evoluează.

5. Siv sover vilse (Siv și petrecerea în pijamale)

Crăciunul acesta ne aduce și filme pentru cei mici. Filmul „Siv sover vilse” prezintă povestea unei fetiţe de 7 ani care doarme pentu prima dată la noua sa prietenă, Cerisia. Totul devine straniu când doi bursuci vorbitori foarte amuzanţi apar în toiul nopții. Ei o vor învăţa pe Siv să nu se teamă de ceea ce este diferit.

6. Snowtime! (Marea Bulgăreală)

Un alt film dedicat copiilor este ,,Snowtime”. Pentru a se distra în vacanța de iarnă, copiii dintr-un mic orășel pun la cale o bătaie cu bulgări de zăpadă. Aceasta îi va antrena pe toți locuitorii într-o competiție și o solidaritate care va rămâne drept cea mai frumoasă amintire.

Sfârșitul acestui an se anunță foarte bun din punct de vedere al filmelor, de aceea nu trebuie să ratați ocazia de a merge în cinematografe.

Sursă foto: wallpapere.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.