luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăCe filme de groază putem vedea pe Netflix? 5 producții horror de...

Ce filme de groază putem vedea pe Netflix? 5 producții horror de neratat pentru serile cu prietenii

Poate că mulți dintre noi alegem să evităm filmele de groază, mai ales când suntem singuri acasă, dar cu siguranță în serile acelea petrecute cu prietenii cea mai palpitantă alegere este un astfel de film. Aceasta e lista producțiilor horror de pe Netflix care vă vor face inimile să bată cu putere până la final. Îndrăzniți să le dați o șansă?

1. The Autopsy of Jane Doe/ Autopsie fatală

Un film care te ține în suspans de cum începe și până se termină. Spune povestea unui medic legist, Tommy Tilden, și a fiului său, Austin, care au în față cadavrul unei tinere pe care trebuie să-l identifice. Jane Doe a fost descoperită fără suflare în subsolul unei case în care avusese loc o serie de crime îngrozitoare. Cei doi legiști trăiesc tot felul de experiențe stranii după fiecare procedură pe care o realizează. Poate nu multora dintre noi ne place să vizionăm filme de groază când suntem singuri acasă, dar cu siguranță aveți serile petrecute cu prietenii la unul dintre voi în care

Regizor: André Øvredal

Distribuție: Brian Cox, Emile Hirsch, Ophelia Lovibond

2. Annabelle: Creation/ Annabelle 2

Un creator de păpuși și soția lor au trecut, în urmă cu câțiva ani, prin experiența tragică a morții fetiței lor, iar acum găzduiesc în casa lor mai multe copile venite de la un orfelinat. Nici nu au avut timp să se adapteze la noua locuință că încep să se petreacă tot felul de fenomene bizare generate de păpușa posedată, Annabelle, creată de bărbat cu mult timp în urmă de dragul fetiței lui. Annabelle își face prima dată apariția în cele două părți ale filmului „The Conjuring”, iar apoi are propriile filme.

Regizor: David F. Sandberg

Distribuție: Miranda Otto, Anthony LaPaglia, Talitha Bateman, Brian Howe

3. The Lazarus Effect/ Efectul Lazarus

Un grup de cercetători a făcut un experiment cu succes, au reușit să aducă morți la viață și abia așteaptă să le spună tuturor despre descoperirea lor care ar putea schimba întreaga lume. Totuși, în momentul în care coordonatorul lor află de acest experiment, decide să le confiște toate materialele și sunt nevoiți să recreeze experimentul. Lucrurile nu mai funcționează conform planului și o persoană din echipă e ucisă. În încercările disperate ale celorlalți de a o aduce înapoi la viața, lucrurile scapă de sub control și fac niște descoperiri șocante, care îi fac pe toți să regrete acest experiment.

Regizor: David Gelb

Distribuție: Sarah Bolger, Olivia Wilde, Mark Duplass, Evan Peters

4. Quarantine/ Carantina

Un reporter de televiziune și un cameraman merg o noapte la departamentul de pompieri din Los Angeles pentru a realiza un material. Un apel, prin care sunt anunțați că o femeie a rămas blocată într-o mansardă și a început să urle îngrozitor, îi face pe toți să meargă la fața locului. Jurnaliștii descoperă la scurt timp că au rămas și ei prizonieri în locuința respectivă care a intrat în carantină. Virusul pe care l-au luat toți începe să-i facă să se comporte foarte ciudat și la scurt timp chiar să se ucidă între ei.

Regizor: John Erick Dowdle

Distribuție: Jennifer Carpenter, Steve Harris, Jay Hernandez, Johnathon Schaech, Columbus Short, Andrew Fiscella.

5. House of Wax/ Casa de ceară

Un grup de șase prieteni se îndreaptă spre un meci de fotbal, însă drumul fiind extrem de lung decid să înnopteze undeva și să continue călătoria următoarea zi. Planul merge tot mai prost, căci descoperă că au probleme cu mașina. Neavând altă soluție, acceptă ajutorul unui străin care îi duce într-o casă de ceară, unde toate figurile de ceară păreau extrem de realiste. Tinerii descoperă că au ajuns în casa unui criminal și se luptă să supraviețuiască pentru a nu ajunge și ei următoarele exponate de ceară.

Regizor: Jaume Collet-Serra

Distribuție: Jared Padalecki, Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray. Paris Hilton.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular