Ce faci dacă rămâi singur de sărbători?

0
858
singur de sărbători

Ce faci dacă rămâi singur de sărbători?

Știm că sărbătorile înseamnă bucurii și oameni frumoși împreună. Cu toții strânși în cel mai minunat loc unde depănăm amintiri, mâncăm ceva bun, specific perioadei, și ne simțim bine că ne avem unii pe alții. Dar dacă rămânem singuri de sărbători? Și-a pus cineva întrebarea? Poți supraviețui, stai liniștit. Pentru a nu te simți într-adevăr singur, îți recomand să încerci câteva lucruri, cum ar fi:

        Uită-te la Home Alone

Cu toate că te-ai tot uitat la el, parcă nu există loc de plictiseală. Ești și supărat? Perfect! Dacă te uiți la el, îți trece. Te asigur că vei urmări fiecare secvență, chiar dacă o cunoști prea bine. Și Kevin a rămas singur și n-a murit. Ba din contră, s-a distrat chiar mult mai bine.

0007e7f200000258-3351571-image-m-26_1449604024284     Mănâncă

Mult și singur. Nu e neapărat să ai ceva pregătit de mama. Poți da o fugă pe undeva, că sigur găsești o bucată de cozonac, ceva preparate din carne și vin. Dacă îți găsești timp, poți fierbe vinul cu ceva scorțișoară. Așează-ți o față de masă cu reni, aprinde trei lumânări și simte-te bine.

mancaruri_traditionale_de_sarbatori

       Ascultă colinde

Cu vinul pe care tocmai l-ai fiert, pune și ceva colinde pe fundal. Că sunt colinde românești sau Mon beau sapin, poți intra cu ușurință în spirit. Poți să le și cânți. Stai liniștit, nu te aude nimeni. Ești singur!

poze-de-craciun-si-colinde        Împodobește bradul

Alege cele mai frumoase globuri și pune-le în brad. Cum vrei tu.. După, pune și ceva luminițe prin toată casa. Crede-mă, nu te vei mai simți singur. În felul ăsta ești luminat din toate colțurile și nu te mai gândești la cât de ghinionist ești că nu ai pe nimeni de sărbători.

brazi-de-craciun-naturali-vs-brazi-de-craciun-artificiali

Primește colindătorii

În ajun, cel mai bine e să fii înconjurat de colindători, să-i auzi cum cântă cu ardoare să primească ceva sau doar din simplu motiv de sărbătoare.

colindatori-codlea-info-ro_     Gândește-te la Moș Crăciun

Eventual, poți să-i scrii o scrisoare. Dar nu începe să-i spui cât de nefericit ești că te-au prins sărbătorile singur. Te poți gândi că trece anul și vine unul în care vrei să fii mai bun. Și îi spui asta moșului. Poate îți va răspunde, nu-ți pierde speranța.

mos-craciun-babyboom

Știu că nu e așa frumos să-ți petreci singur sărbătorile. Dar te mai găsesc câteodată și așa. Nu fi supărat. În felul ăsta poți petrece mai mult timp cu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.