Ce faci cand nu ai internet?

  0
  843

  click

  Accesul la internet a devenit ceva banal. Toată lumea care dispune de un laptop, tabletǎ sau telefon de ultimǎ generaţie este conectată la internet. Aproape că nici nu realizăm importanţa lui pentru că ne-am obişnuit cu el. De câteva zile simt pe pielea mea ce înseamnă să nu fii conectat la internet. Un lucru groaznic. Sentimentul este unul de excludere socială, simţi că lumea se mişcă şi tu stai pe loc. Prea multe posibilităţi să ieşi din această situaţie nu există. Totuşi, m-am gândit la câteva soluţii care să ne facă să trecem mai uşor peste absenţa internetului.

  Citeşte o carte! Fie că eşti sau nu pasionat de citit, o lectură bună poate face timpul să treacă intr-un mod mai plăcut. Poţi opta pentru o carte care să te ajute pentru proiectele de la facultate sau care să te ajute să te perfecţionezi din punct de vedere profesional şi astfel câştigi de două ori.

  Sună un prieten şi ieşiţi la o plimbare! Chiar dacă este un prieten cu care te vezi constant sau unul cu care nu ai mai vorbit de mult timp, o întâlnire cu acesta poate fi o soluţie de antiplictisealǎ. Dacă tu nu poţi da, poate are el internet şi va da check-in.

  Uită-te la pozele din computer! Astfel îţi aduci aminte de momentele frumoase din viaţa ta. Sunt sigur că ai poze de care ai şi uitat că există sau prieteni despre care nu mai ştii nimic. Unele te vor amuza teribil, altele îţi vor trezi sentimente de nostalgie. Absolut toate te vor face să te întrebi uimit „când a trecut timpul?”

  Mergi la cinema! Chiar dacă ai în computer cele mai noi filme, nimic nu se compară cu vederea unuia la cinematograf.
  Ieşi la o alergare în parc! Este sănătos şi plăcut, mai ales când vremea este bună. Dacă ai un prieten care să te însoţească, este şi mai bine. Dacă nu, muzica preferată din căşti îţi va fi cel mai bun prieten.

  Ieşi în club cu prietenii! Dacă ziua trece timpul altfel, seara simţi cel mai mult absenţa internetului. Sună câţiva prieteni şi ieşiţi într-un loc unde ştiţi că atmosfera este bună. Oferta este variată.

  Aşadar, soluţii ar fi. Acum depinde de fiecare cum alege să petreacă timpul în care nu dispune de internet. De preferat ar fi să nu se întâmple acest lucru, însă pentru cazurile în care totuşi dă ghinionul peste tine este bine de ştiut că existǎ şi soluţii. Acum mi-am încărcat articolul de la un internet café. Nu credeam că mai există aşa ceva.

  Sursa foto: sanatate.bzi.ro/