joi, mai 23, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruCu ce ne ocupăm timpul până apar noile sezoane GOT?

Cu ce ne ocupăm timpul până apar noile sezoane GOT?

Cu ce ne ocupăm timpul până apar noile sezoane GOT?

Răspunsul rațional este: învățăm cu drag și spor pentru examenele din sesiunea de iarnă, dar cu toții știm că serialele sunt cel mai bun prieten al studentului și GOT și-a făcut deja o reputație în acest sens. Eu una am pierdut anul trecut multe nopți gândindu-mă ce să mai scriu la lucrarea de licență și alegând în cele din urmă ca răspuns „academic” un nou episod GOT, cu dragoni, răsturnări de situație și scene fierbinți.

Totuși, din vară, HBO ne-a lăsat într-o așteptare dureroasă, ne consolăm cu referințe vagi, cum vedem că ninge mai tare șoptim Winter is coming!, ne gândim serios să citim cărțile lui George R.R. Martin, dar tensiunea plutește în aer. Ce facem până apar noile sezoane GOT?

Fiori reci pe șira spinării cu Khaleesi

got1

Emilia Clarke a ales în ultima vreme roluri versatile. Deși o cunoaștem cu toții ca pe o stăpână iubitoare de dragoni, ceva s-a modificat radical în mine când am văzut-o jucând în filmul Me before you. O tipă excentrică, îmbrăcată mereu cu haine pestrițe, cu o situație familiară precară și cu inima larg deschisă, îndrăgostită de un băiat sexy cu handicap motor? Asta e ceva cu totul nou și deși psihologic, Khaleesi și Louisa sunt fundamental seducătoare și generoase, cele două roluri sunt radical diferite, în mintea mea se suprapuneau două imagini distincte și tot acest du-te-vino de impresii disparate m-au făcut să amețesc.

Caruselul își continuă cursa. Pe 28 aprilie 2017, Emilia Clarke va juca rolul unei asistente medicale în filmul horror Voice from the Stone, plasat în Toscana în anii ’50. Khaleesi e acum înconjurată de un spirit malefic, duh care locuiește într-un castel fancy, luând în stăpânire sufletul unui băiat orfan… Khaleesi e acolo ca să salveze situația, desigur!

Voice from the Stone e un film independent și include în coloana sonoră o melodie compusă de Amy Lee, solista trupei Evanescence. Când nu ne pregătește o sperietură de zile mari, Emilia Clarke ne amintește ce fani înfocați Star Wars suntem, de aceea a fost distribuită în noul film Star Wars, care se va concentra de data aceasta pe Han Solo. Așadar, alternativele încep să apară, iar Khaleesi o să vină iar în viața noastră deghizată în cele mai diverse identități paralele.

Ramsay Bolton, crud și artsy în același timp

got2

Britanicii pregătesc un nou film pentru TV, o incursiune biografică indiscretă în aspirațiile artistice, da artistice, ale lui Adolf Hitler. Pelicula se numește Adolf, the Artist și își propune să-l prezinte pe dictator într-o lumină nouă, pre-Holocaust, pre-WW2.

Mai precis, regizorul se concentrează asupra vieții lui Hitler în primii ani ai tinereții, când a încercat să intre la Academia de Arte Frumoase din Viena, cu ambiția de a deveni pictor. Declarat respins, Hitler își petrece un an în capitala Austriei, învârtindu-se în cercuri boeme și sperând ca această imersiune socială să se dovedească într-un fel sau altul contagioasă și să fie într-un final admis la Academie. Continuarea stă scrisă în cărțile de istorie… și nu e colorată în nuanțe prea vesele.

Întorcându-ne la oile noastre, Adolf Hitler este însuși Ramsay Bolton, pardon Iwan Rheon, ales probabil în acest rol pentru brutalitatea și sadismul cu care ne-a obișnuit în GOT. Prietenul lui Hitler este roșcovanul Ron, da, da, Rupert Grint joacă alături de Iwan Rheon și această colaborare cinematografică se anunță a fi una comică. Stay tuned!

Jon Snow într-o aură de mister

got4

Cele care gândesc mai departe de buclele irezistibile ale lui Jon Snow știu deja că pe actor îl cheamă Kit Harington, o prezență magnetică, în bune relații cu Emilia Clarke. Actorul își extinde orizonturile și se asociază cu nume mari, promițătoare. În 2017, urmează să apară pe marile ecrane în filmul The Death and Life of John F. Donovan, film regizat de Xavier Dolan, având-o în distribuție și pe Natalie Portman.

Observăm că Harington primește într-o veselie roluri de Jon/John ca și cum ar fi predestinat pentru acest nume și asta nu face decât să ne ia o piatră de pe inimă: îl putem alinta oricând Ion și ne permitem de acum să-l sunăm pe 7 ianuarie, sub pretextul că vrem să-i urăm un simplu La mulți ani!

Filmul The Death and Life of John F. Donovan este povestea unui actor în plină ascensiune care corespondează cu un băiat de 11 ani, este o prietenie atipică și imediat exploatată de mass-media. John F. Donovan își vede cariera compromisă pentru că deasupra capului său vede plutind suspiciuni murdare. E un thriller psihologic în care suspansul se anunță a fi copleșitor, dar mai copleșitor decât a-l revedea pe Jon Snow înainte de venirea verii? Not really!

Așadar, nu vă mai văicăriți că sesiunea e prea grea și vara prea departe, munciți, munciți, transpirați, transpirați și urmăriți programele cinematografelor… there will be some treats, SOON!

Surse foto:
http://voicefromthestone.com/photos/,http://www.thegrumpyfish.com, http://www.dailymail.co.uk, https://www.facebook.com/GameOfThrones/photos

Cristina Stancu
Cristina Stancu
Câteva cuvinte-cheie: rodii, ciocolată, rock, motociclete (wannabe rider), multe cărți, multe filme și o obsesie recurentă pentru întrebarea "Da' de ce?".
RELATED ARTICLES

Most Popular