Ce facem de Revelion?

0
307

Ce facem de Revelion?

Luna decembrie este o perioadă tare complicată: intrăm în presesiune, dar gândul ne stă la vacanță. De-ar fi atât de simplu! Vacanța de iarnă nu e pur și simplu o perioadă relaxantă, de Netflix&Chill, o nuuu… înseamnă fuga disperată după cadouri, planuri meticuloase și provocarea personală, plină de orgoliu: „Ce facem de Revelion?”, întrebare corelată inevitabil cu o alta, adresată nonșalant la începutului lui ianuarie: „Ce-ai făcut de Revelion?”. Dacă stai în București și vrei ceva fancy, IQool are câteva sugestii.

1. Huge Year’s Eve 2017 

Organizat în Pavilionul Central Romexpo, Huge Year’s Eve 2017 este o alternativă tinerească la ritmurile etno și la taraful zgomotos cu care ne-au obișnuit anii precedenți. Line-up-ul este eclectic și modern. Invitații serii sunt Alternosfera, Paraziții, Golan, Grimus, Omul cu Șobolani, Grasul XXL, Gojira&Planeta H, Accuarella feat. Mirabela și Bass Turbat. Ideea evenimentului este să alăture artiști moderni și mâncare bună. 10 000 de oameni, „Orașul 511” și șampanie… la prima vedere, pare formula perfectă pentru un 2017 electric. Biletele s-au pus deja în vânzare: sunt locuri în picioare (zona roșie) și locuri la masă (zona verde) și în funcție de data la care le achiziționezi, ele costă 129 și 349 de lei (până pe 15 decembrie), respectiv 139 și 449 de lei (începând cu 16 decembrie până în ziua de Anul Nou).

2. Revelion Magic Stars 2017 

Dacă sunteți genul „La Măria și Ion”, atunci acest eveniment e cu siguranță o opțiune potrivită. În mare, e muzică de petrecere risipită în stiluri dansante dintre cele mai diverse. În Salonul Grant, la Magic Place Events, aveți ocazia să petreceți ultimele clipe din 2016 alături de Pepe, Monica Anghel, Mahala Rai Banda, Ovidiu Anton, Taraf București&Elena Niciu și Alexandru Anghel&Magic Sax. De asemenea, mâncarea va fi preparată de chef Bălan, intrat în Cartea Recordurilor (Guinness book of records) pentru „Piramida de tartine 12.000 bucăți”. Răsfățul muzical și culinar va fi completat de o piramidă de fructe și de o fântână de ciocolată. Un bilet costă 590 de lei, organizatorii oferind discounturi pentru grupuri de cel puțin 10 persoane.

3. Revelion 2017 Berăria H 

Pe malul lacului Herăstrău, 31 decembrie 2016 urmează să se transforme într-o noapte nebună. Berăria H organizează o petrecere grandioasă, la care capete de afiș sunt Loredana și Bosquito. Vor fi anunțați și alți invitați speciali, dar pregătiți-vă pentru „Marcela”, „Pepita” și „Așa că beau”. Pe deasupra, indiferent de zona pentru care optați, aveți acces la 50 de preparate, la băuturi alcoolice și non-alcoolice și, bineînțeles, ringul de dans vă stă mereu la dispoziție. Biletele sunt împărțite pe 4 zone: mov (450 lei), albastră (550 lei), galbenă (650 lei) și verde (750 lei).

4. Masquerade NYE Party 2017 

Bordello Bar propune un final de an provocator. Muzică live, DJ, mâncare bună și o atmosferă senzuală, al cărei cuvânt-cheie este versatilitate. Organizatorii pregătesc un spectacol sexy, o istorie amuzantă a divertismentului, „From Marilyn to Manson” și imaginați-vă cam cum o să fie trecerea de la „I wanna be loved by you” la „Tainted Love”. Biletele sunt împărțite în patru categorii, iar cea mai înaltă include prezența la spectacol. Astfel, prețurile variază de la 95 de lei la 495 de lei, în funcție de buget.

În mare, cam acestea sunt variantele pe care vi le oferă Bucureștiul la trecerea dintre ani, dar dacă bugetul e pe minus după petrecerea de Crăciun, nu intrați în panică. 31 decembrie nu înseamnă neapărat o rochie de catifea, o cupă de șampanie, o mulțime amețită și un sărut pasional la miezul nopții. 31 decembrie poate să fie despre o gașcă mică de prieteni, un apartament modest, muzică bună și povești de tot felul spuse într-o stare plăcută de semi-beție. 31 decembrie mai înseamnă și părinți, îmbrățișări de familie și recunoștința că îi ai pe ai tăi strânși în jurul salatei boeuf.

Orice ar fi, distracție plăcută și… pregătiți-vă din timp rezoluțiile pentru 2017, știți voi, acele decizii personale pe care oricum nu le veți respecta! 🙂

Sursă foto: www.pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.