Vitrinele sunt deja ticsite de oferte tentante pentru garderoba noastră. Paleta de culori pentru sezonul cald este foarte plăcută și elegantă, având nuanțe spectaculoase, vii și strălucitoare, dar și tonuri pastelate, fragile și feminine. Iată care sunt culorile acestui sezon și câteva ținute din care să te inspiri:

1. Marsala

Cea mai îndrăgită culoare de anul acesta încă rămâne în top și pe timpul verii. Este profundă și dramatică, alegerea perfectă pentru un look de seară sau pentru ocaziile speciale. Nuanțele roșiatice oferă posibilități interesante pentru combinații cu alte culori la modă în această vară, ca, de exemplu, gri sau chiar galben.

mrsala

2. Tangerine

Portocaliul zilelor noastre, sofisticatul tangerine este cea mai vibrantă culoare din paleta culorilor în trendul acestui sezon. O culoare prin excelență caldă, care fură toate privirile, ducându-ne cu gândul la soare și vacanță. O poți purta atât ca accesoriu, cât și într-o ținută de zi, asociată cu o culoare mai soft.

tangerine

3. Strawberry Ice

Poate cea mai frumoasă culoare dintre cele calde, pentru acest sezon, Strawberry Ice înseamnă roz în toate formele și nuanțele lui. Se potrivește de minune cu o culoare nude, pentru un look de zi, dar se poate combina la fel de bine și cu Tangerine, pentru o apariție îndrăzneață, de seară.

strawberry ice

4. Toasted Almond

Este o culoare neutră ce oferă căldură și  confort. Ne duce cu gândul la plajă, la distracție, la nisip, vorbind despre autenticitate și naturalețe. Face pereche bună cu Tangerine și Strawbery Ice, așa cum recomandă chiar Institutul Pantone!

toasted almond

5. Glacier Gray

Glacier Gray este un gri discret, o nuanță de fundal care permite altor culori să fie în centrul atenției. Este o culoare care vorbește de securitate, profesionalism și responsabilitate, fiind ideală pentru garderoba de birou din acest sezon. Se potrivește foarte bine, dintre culorile în trend ale sezonului cald din 2015, cu Marsala și Aquamarine.

glacier gray

7. Aquamarine

O nuanță foarte deschisă de albastru, mai exact bleu, care are tendințe mai reci sau mai calde, în funcție de interpretare. Oferă look-ului tău fragilitate, delicatețe și feminitate, putând fi purtată în orice ținută, indiferent de ocazie. Cel mai bine se împrietenește cu alte două culori ale acestui sezon, Glacier Gray și Marsala.

aquamarine

8. Custard

Dacă veți căuta acest cuvânt pe google, veți primi ca rezultat poze cu diferite creme galbene. Pentru că de fapt, custard înseamnă cremă. Cremă de vanilie aș spune eu. Este un delicios galben, dulce și însorit care va arăta superb pe pielea atinsă de soare.

custard

Așadar, variantele pentru această vară sunt numeroase, iar posibilele combinații sunt și mai numeroase. Mai e nevoie doar de inspirație.

O vară cât mai colorată să aveți!

Sursă foto: picaturidestil.blogspot.ro, oanacuzino.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here