Cazarea gratuită a candidaților UVT pentru admitere

0
83

Cazarea gratuită a candidaților UVT pentru admitere este una din facilitățile oferite de Universitatea de Vest începând din acest an.

Instituția oferă cazare gratuită candidaților UVT pentru admitere în perioada  10 – 28 iulie. Cei interesați pot depune o cerere în momentul înscrierii la facultate.

Cazările se vor face în căminul C15, iar perioada pentru care se vor face solicitările nu trebuie să depășească trei zile. Căminul este situat în Complexul Studențesc, aflat la 15 minute distanță de mers pe jos de centrul universitar. În momentul înscrierii, candidații vor primi un aviz din partea comisiei de admitere și vor fi îndrumați mai departe.

„Măsura face parte dintr-un pachet mai larg de facilități gândite pentru absolvenții de liceu. Universitatea a deschis centre de admitere în mai multe județe pentru ca persoanele cu disponibilități reduse de deplasare să parcurgă procedura la ei în localitate. În ceea ce privește cazarea gratuită, cu siguranță sunt candidați din județe îndepărtate cărora le vom ușura considerabil experiența atât din punct de vedere financiar, cât și al efortului de a parcurge într-un timp scurt distanțe mari până în Timișoara. Facilitatea permite candidaților să vină la probe cu o zi mai devreme, cât și timpul necesar pentru alegerea unor modalități de transport convenabile.”, spune rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. dr. Marilen Gabriel Pirtea.

Alte detalii despre admitere

Admiterea la Universitatea de Vest din Timișoara este programată pentru perioada 10 – 28 iulie.

Centrele de înscriere și admitere din afara Timișoarei funcționează în perioada 11 – 14 iulie. Orașele în care ele se regăsesc sunt:

  • Deva
  • Reșița
  • Drobeta – Turnu Severin
  • Râmnicu Vâlcea
  • Târgu Jiu

UVT oferă și facilitatea preînscrierii online pentru candidații care au obținut distincții la olimpiadele școlare și/sau la alte concursuri naționale și internaționale.

Informațiile cu privire la cazarea gratuită a candidaților UVT pentru admitere se găsesc la următorul link. Cererea de solicitare pentru cazare gratuită poate fi accesată și descărcată de aici.

sursă foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.