Cauți bilete de avion ieftine? Află cum le poți găsi!

0
156
bilete de avion ieftine

Credeam că doar cei cu bani (adică mulți bani) își pot permite să viziteze țări străine. Totul pare scump, începând cu biletele de avion. Dar nu este deloc așa! Dacă știi cum și când să le cumperi, poți găsi și bilete de avion ieftine!

Se apropie mini-vacanța de 1 decembrie, apoi Crăciunul, Revelionul, Valentine’s Day: ocazii numai bune de o escapadă pe alte meleaguri! Ar fi super dacă ai găsi niște bilete de avion ieftine pentru o bine-meritată vacanță. Dar cum le găsești? Simplu! În urma unui studiu de zboruri mondiale care se realizează anual, s-au aflat cele mai potrivite perioade pentru a cumpăra bilete de avion la cel mai avantajos preț. Vezi care sunt acelea!

bilete de avion ieftine

Bilete de avion ieftine: când să le cumpăr?

Cu 56 de zile înainte de data plecării! Nu e greu de aflat această zi : fie numeri tradițional zilele pe un calendar (deși e cam plictisitor), fie folosești un calculator calendaristic pe care îl poți găsi online.

Anul trecut, același studiu recomanda rezervarea biletelor cu 53 de zile înaintea plecării, acum se pare că numărul lor a crescut.

Ghicești când poți găsi un bilet de avion la cel mai mare preț? Da: fix în ziua plecării! Dacă ții la buzunarul tău, evită să ajungi în această situație!

Bilete de avion ieftine: în ce zi e cel mai bine să plec?

Marți! Statisticile arată că cele mai ieftine bilete de avion sunt pentru plecările din zilele de marți. Cele mai scumpe bilete sunt pentru zilele de sâmbătă. Nimic suprinzător, având în vedere că e zi de weekend.

Bilete de avion ieftine: la ce oră e cel mai bine să plec?

Între 18:00 și 24:00! Sunt șanse mult mai mari să găsești bilete de avion ieftine pentru plecări de seară decât pentru cele de dimineață (00:00-10:00).

*Datele oferite sunt rezultate în urma unui studiu realizat de momondo pentru anul 2016.

Așadar, pentru următoarea ta călătorie cu avionul, încearcă să îți rezervi biletul cu 56 de zile înainte, pentru o seară de marți!

Sursă info: momondo.ro

Surse foto: gândul.info, alba24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.