marți, iunie 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipCatrafu-SALE #2: o nouă ediție la Cluj-Napoca

Catrafu-SALE #2: o nouă ediție la Cluj-Napoca

Vino și ia parte la cel mai cool concept de garage-sale din Cluj-Napoca!

Cum deja putem spune cu certitudine că vara și-a intrat în drepturi, ce mod mai bun de a sărbători acest lucru decât printr-o reîmprospătare a garderobei? Catrafu-SALE#2 va avea loc săptămâna aceasta la Cluj-Napoca!

Catrafu–SALE este un eveniment tip „garage sale”, la care poate participa oricine dorește să vândă sau să cumpere diverse haine, accesorii și produse de beauty.

Happy Oprah Winfrey GIF

Întâlnirea bloggerilor va avea loc la Cluj-Napoca

Mai mulți bloggeri s-au alăturat și de această dată cauzei. Ioana Grama, Ada Pop, Ioana Chișiu și mulți alții sunt alături de noi și își pun la bătaie garderoba într-un scop nobil.

Deoarece evenimentul este unul caritabil, taxa de participare ca ‘expozant’ este de 40 lei. Cu banii care se vor aduna dorim să suținem organizarea unui Eveniment de Conștinetizare cu privire la situația copiilor cu autism din Romania alături de centrul Centrul JoyStory.

Înscrierile pentru a participa ca expozant s-au încheiat. Cu toate acestea, te poți alătura cauzei prin a arunca o privire în dulapurile bloggerilor și a achiziționa ce-ți place!

Evenimentul este organizat de către Rotaract Cluj-Napoca Visio. Acesta va avea loc la Atelier Cafe, în data de 13 mai, între orele 12-19.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului Catrafu-SALE #2.

Aruncă o privire la ediția precedentă AICI.

Are you excited? We sure know we are!

 

excited hand rub GIF

Denisa Goran
Denisa Goran
"A smooth sea never made a skilled sailor".
RELATED ARTICLES

Most Popular