Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!

0
115

Pe data de 12 Decembrie 2016, ora 19:30, are loc premiera unui nou spectacol de teatru „Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!”, după un text de Ştefan Dumitrescu, eveniment găzduit de către Teatrul de Artă din Bucureşti.

Spectacolul are la bază o poveste de cuplu, povestea profesorului de muzică Adrian Mireanu şi a tinerei sale eleve – Sonia. În casa profesorului se vor rememora clipe, retrăi emoţii şi probabil că se vor reîntâlni suflete, spectatorii devenind martorii unei confesiuni.

Actorii care vor da viaţă personajelor, Filip Popa – totodata regizor al spectacolului, alături de Andreea Dumitrescu, sunt încrezători şi bucuroşi să urce pe scena teatrului, loc de care amândoi sunt strâns legaţi.

Am avut onoarea de a debuta ca regizor cu textul piesei de teatru „Cât de frumoasă treci prin lume, femeie!”, care ne înapoiază plăcerea de a urmări un spectacol în care dramatismul pătrunde în adâncurile sufletului spectatorilor, prin prisma intensităţii textului, lăsând semne de întrebare în inima fiecărui privitor.

Consider că viziunea regizorală delimitează foarte bine momentele prin care trec cele două personaje, povestea de pe scenă fiind împărţită între trecut şi prezent, spectatorii reuşind să trăiască în timp real acţiunea scenică.

Realismul în care este construit spectacolul ne introduce într-o atmosferă deosebită, lăsând pentru 1 oră şi 40 de minute cele două personaje să ne conducă într-o iluzie care va lăsa mulţi spectatori pe gânduri.” – menţionează Filip Popa.

Suntem încântaţi să prezentăm publicului un spectacol emoţionant, de o sensibilitate aparte, care va transmite un mesaj puternic tuturor. Personajul feminin, Sonia, înseamnă o încercare. Este un personaj complex căruia sunt fericită să-i ofer şansa de a exista şi de a-şi expune experienţele trăite de-a lungul timpului.

Sper că spectacolul va ajunge în faţa cât mai multor oameni, iar aceştia vor absorbi cele mai importante învăţăminte.” – completează Andreea.

Teatrul de Artă din Bucureşti (Str. Sfântul Ştefan, nr. 21, sector 2) este gazda acestui eveniment pe 12 Decembrie 2016 şi 10 Ianuarie 2017.

Biletele se găsesc online pe www.biletfan.ro, putând fi achiziţionate în format electronic sau în format fizic de la punctul de vânzare Biletfan.ro – situat la staţia de metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel (vis-a-vis de casa de abonamente).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.