10514897_824833684202735_1878655195_n (1)
Mai țineți minte că vă povesteam despre site-ul meritasaunu.ro, că e super util atunci când ai vrea să ieși undeva și nu știi unde sau când vrei să-ți schimbi freza și n-ai habar despre saloanele din apropiere?

Ei, bine, de data asta, meritasaunu.ro oferă o tabletă Samsung unui norocos prin campania „Dă-ți cu părerea și câștigă!” – pentru detalii, click aiciTot ce trebuie să faci ca să te înscrii în concurs este să îți exprimi opinia despre un prestator de servicii pe care l-ai încercat și pe care îl găsești pe site sau, pentru a-ți dubla șansele, să adaugi un prestator de servicii în baza de date a site-ului. Tableta se va câștiga prin tragere la sorți.

Cu alte cuvinte, nu trebuie să faci altceva decât ce se pricepe românul să facă mai bine: să-și dea cu părerea. Că vorba aia, suntem toți un neam de recenzenți, de ce să nu profităm și să câștigăm ceva din asta?

Dacă nu mai țineți minte cum funcționează site-ul, luați de priviți acest video.

Campania se desfășoară în perioada 1 iulie – 20 august 2014, inclusiv. Pentru regulamentul oficial al acestui concurs, accesați acest link. Spor la dat cu părerea și luați-le tableta!