Pasiunea pentru fotografie îți poate aduce anul acesta un premiu mult meritat: o cartelă de călătorii gratuită, valabilă un an. Acest lucru se datorează inițiativei Metrorex de a se alătura concursului lansat de Ministerul Transporturilor, cu ocazia celebrării în perioada 24 septembrie- 26 octombrie a ”Zilei Libertății de Mișcare”.

”Lumea în care trăim este în continuă mișcare și toți ne bucurăm de plăcerea și libertatea de a călători. Metrorex a susținut permanent evenimente de educație, sportive, expoziții foto și suntem bucuroși să sărbătorim împreună ”Ziua Libertății de Mișcare”, a declarat Cătălin Homa, director general Metrorex.

Tema concursului de anul acesta constă în captarea fotografică a unui moment destinat să surprindă plăcerea călătoriei, mobilitatea și libertatea de a călători, indiferent de mijlocul de transport ales. Condiția esențială de participare constă în postarea unei imagini foto ORIGINALE pe pagina de facebook a evenimentului , conform temei propuse până la data de 26 octombrie. Lista câștigătorilor va fi publicată în ulitima zi de concurs, urmând ca data de 27 octombrie să fie destinată decernării premiilor în cadru oficial, cu participarea Ministerului Transportului.

Câștigătorii concursului se vor bucura, pe lângă premiul oferit de Metrorex, de alte premii surprinzătoare oferite din partea companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor. Mai multe detalii despre eveniment, găsiți aici.

Multă baftă!

Sursă foto: bucurestifm.ro

Sursă info: metropotam.ro, bucurestifm.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here