Cartea la metrou – Atenție, se închid ușile și se deschid cărțile!

0
135

Editura Litera și Metrorex anunță prima ediție a campaniei de încurajare a cititului în metroul bucureștean: CARTEA LA METROU! Călătorii surprinși citind o carte vor primi încă una, alături de un semn de carte, de la voluntarii Litera prezenți la metrou în săptămâna 18-22 iulie, de luni până vineri, în intervalul 9.00-11.00, pe Magistrala 2: Pipera – Berceni – Pipera. 

Toți cititorii sunt invitați să împărtășească impresiile despre cartea primită folosind hashtag-ul #cartealametrou pe Facebook și pe Instagram.

Nu cu mult timp în urmă, parteneriatul dintre Metrorex și Asociația Arta Nu Mușcă le-a oferit bucureștenilor a doua ediție a „Scrisorilor călătoare la metrou”, inițiativă menită să transmită mesaje prietenoase, care să aducă zâmbetul pe buzele călătorilor. Vezi „Scrisori călătoare” la metrou pe 23 martie pentru mai multe detalii!

De această dată nu vom citi scrisori, ci ne vom bucura de o lectură mai îndelungată și mai profundă. Așadar, colaborarea dintre Editura Litera și Metrorex nu poate decât să ne surprindă în mod plăcut. Tu ce carte ți-ai dori să primești?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.