sâmbătă, mai 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăCarla’s Dreams, Special Guest în super-concertul J&B Blending Spirits Arena de la...

Carla’s Dreams, Special Guest în super-concertul J&B Blending Spirits Arena de la Arenele Romane

Pe 19 mai, Delia, Vița de Vie, COMA, Macanache, Zdob și Zdub, Taraf de Haidouks și alți artiști ai momentului sunt prezenți în fața fanilor, pentru a lua parte la experimentul muzical al primăverii, inițiat de J&B

Carla’s Dreams, artiștii de succes care au stat săptămâni întregi în cele mai importante topuri muzicale din țară și din străinătate, cu hituri precum „Sub pielea mea”, „Imperfect” și „Acele”, se alătură line-up-ului select J&B Blending Spirits Arena, concert care va avea loc, în 19 mai, la Arenele Romane din București. 

Carla’s Dreams este un proiect muzical aflat în continuă ascensiune, care bucură fani din întreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive, sute de milioane de vizualizări pe YouTube și sound-ul divers. Trupa este câștigătoarea incontestabilă a ediției 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii obținute la cele mai importante categorii: „Best Group”, „Best Song” și „Best Video”.

Regele rimelor, un nou nume confirmat pe scena J&B Blending Spirits Arena

Alături de confirmarea trupei Carla’s Dreams drept cap de afiș al concertului, un nou nume va putea fi auzit pe scena J&B Blending Spirits Arena: Macanache, raperul care a adus un nou suflu muzicii underground din România.

Macanache a reușit să își pună amprenta asupra hip-hop-ului românesc cu un stil propriu, devenind regele rimelor, exclamând tare și clar: „Ăsta sunt eu”. Artistul, care susține concerte în toată țara și are sute de mii de fani, le promite acestora că vor avea parte de un show neașteptat la Arenele Romane.

Un nou blend muzical, lansat în direct la Arene

Impresionați de energia bună a provocării Blending Spirits, cele două nume nou confirmate se alătură celorlalți artiști deja anunțați, care vor face schimb de roluri și de melodii cu artiștii autohtoni underground: Delia, trupele Vița de Vie, COMA, Zdob și Zdub, Taraf de Haidouks. Surpriza serii va fi reprezentată de momentul lansării celui mai nou blend muzical marca J&B Blending Spirits. De data aceasta, trupele Zdob și Zdub și Taraf de Haidouks, artiști cu stiluri complet diferite, vor face schimb de melodii, pe care le vor cânta într-o manieră originală, păstrând totodată accentele stilurilor care i-au consacrat. Fanii vor avea ocazia să asculte în premieră, la concert, cel mai nou blend pus în scenă de J&B.

Pe data de 19 mai, începând cu ora 18:00 se deschid porțile pentru J&B Blending Spirits Arena, urmând ca la ora 20:00 să își facă apariția prima trupă pentru un performance artistic inedit.

J&B Blending Spirits Arena este spațiul unde cei mai tari artiști ai momentului vor concerta în combinații muzicale surprinzătoare și vor oferi 5 ore de muzică LIVE.  Evenimentul va dura până târziu în noapte, iar after party-ul va fi asigurat de mixurile și vibe-ul ecletic al DJ-ilor.

Artiștii prezenți pe scena J&B Blending Spirits Arena promit un show creativ și complex, cu colaborări muzicale surprinzătoare și mesaje puternice, care să unească prin muzică fanii underground și ai genului popular. Alături de artiștii confirmați vor fi prezenți și alți performeri-surpriză, care vor asigura cea mai tare experiență inițiată de J&B. Organizatorii promit și alte surprize reprezentative pentru caracterul neașteptat al whisky-ului J&B.

Concertul Blending Spirits Arena, primul experiment muzical pus în scena de J&B, se anunță a fi cel mai mare eveniment muzical al primăverii, un extraordinar maraton muzical, și va aduce pe aceeași scenă artiști populari și underground, care au făcut schimb de roluri și de piese în cadrul experimentului  J&B Blending Spirits, început în 2015 și devenit fenomen.

Achiziționarea biletelor pentru acest concert se poate face exclusiv de pe platforma www.iaBilet.ro

Blending Spirits, prima campanie din România care mixează muzica populară cu cea underground

Conceptul campaniei J&B Blending Spirits este alăturarea surprinzătoare și, la o primă vedere neverosimilă, a două personaje, contexte și situații, pentru a da naștere unor blenduri neprevăzute și, deci, unor rezultate de succes, dar greu de imaginat, concluzionând astfel că J&B înseamnă nu doar whisky și cola, ci infinit mai multe blenduri.
Artiștii care au acceptat  provocarea J&B Blending Spirits și care au dezvoltat șase blenduri muzicale au fost: Macanache & Adda, Robin and The Backstabbers & Alex Velea, Delia & DOC, Vița de Vie & Delia, Alina Eremia & Cred Că Sunt Extraterestru, Carla’s Dreams & COMA. Experimentul a dat naștere unor versiuni asemănătoare și, totuși complet diferite, ale melodiilor originale, iar unele dintre ele au ajuns în playlist-urile posturilor de radio și ale televiziunilor muzicale. În prezent, campania J&B Blending Spirits este cea mai vizualizată campanie online din istoria digitală a României, totalizând peste 9 milioane de vizualizări și 100 de milioane de impresii.

Bucură-te de experiența J&B Blending Spirits LIVE vineri, 19 mai, la Arenele Romane, și descoperă cum J&B se va blendui în cele mai surprinzătoare cocktail-uri!

RELATED ARTICLES

Most Popular