Carla’s Dreams revin pentru al treilea an consecutiv să umple Arenele Romane din București, pe 5 mai, de la ora 19:00, în cadrul unui nou eveniment BestMusic Live Concerts si Global Records!

Show-ul se numește „Monomaniac”, prilej prin care Carla’s Dreams vor prezenta publicului piese noi, dar și alte piese deja îndragite de fanii artiștilor.

PROGRAM:

Acces – 19:00

Carla’s Dreams – 20:45

REGULI DE ACCES:

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos), începand cu ora 19:00, iar concertul Carla’s Dreams începe de la 20:45.

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu urmatoarele obiecte, acestea fiind interzise:

  • sticle, conserve
  • mâncare sau băuturi de orice fel
  • artificii, arme, obiecte periculoase
  • umbrele (vă rugăm, în caz că se anunță ploaie, să veniți cu pelerine)
  • aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil)
  • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.

În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate. Vor fi două standuri de vanzare Lidl și un stand de hotdog unde vânzarea se va face pe cash. Standurile sunt independente de organizatorul BestMusic Live.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului Arenelor Romane, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alt bilet.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpararea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Accesul în zonele A, B și VIP se face pe baza brățării primite la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces și în Zona C a festivalului. Posesorii de bilete în Zona C nu vor primi brățara. Zona C se află exact în spatele zonei B și asigură acces și pe scaunele din Arenele Romane, mai puțin sectoarele K și E, care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun, dar spectatorii pot coborâ în Arenă, în zona B sau C.

Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Bilete găsiți la vânzare atât înainte de concert la prețuri special, dar și la intrare în ziua concertului. Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. Concertul are loc în aer liber ! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe www.bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert!

BILETE:

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– presale până pe 5 mai: 219 lei Cat A, 159 lei Cat B, 89 lei cat C

– în ziua concertului: 229 lei Cat A, 179 lei cat B, 100 lei cat C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribuna sectoarele K si E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arena.

Zona VIP este pe o platforma la înăltime, cu bar propriu, aflată în zona C, în spate.

Numărul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucăți din fiecare categorie. Categoriile A, B si VIP sunt Sold Out!

*Copiii cu vârstă sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiși de un adult posesor de bilet valid.

Un eveniment Global Records si BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here