Careers @Athénée Palace Hilton

0
348
Athénée Palace Hilton Bucureşti s-a alăturat celui mai mare eveniment de cariere din cadrul Hilton Worldwide

 „Careers@Hilton Live” prezintă oportunităţile de dezvoltare profesională în domeniul ospitalităţii pentru tinerii din întreaga lume

BUCUREŞTI, România – 5 iunie, 2015 – Athénée Palace Hilton Bucureşti a organizat Careers@Hilton Live: Tineri în domeniul ospitalităţii, în cadrul celei mai importante acţiuni dedicate carierelor la Hilton Worldwide. Pe parcursul lunii mai, „luna ospitalităţii”, hotelurile Hilton din toată lumea au găzduit numeroase evenimente cu scopul de a promova în rândul tinerilor oportunităţile existente în industria hotelieră. Iniţiativa face parte din programul global Bright Blue Futures, ce încurajează membrii echipei Hilton să îşi împartă timpul şi expertiza cu cei ce urmăresc dezvoltarea profesională.

Pe data de 18 mai, Athénée Palace Hilton Bucureşti a organizat un eveniment dedicat tinerilor studenţi, pentru a-i ajuta pe aceştia să se familiarizeze cu cultura organizaţională Hilton şi pentru a le facilita interacţiunea cu angajaţii. Prin intermediul activităţilor de tip „career speed-networking”, managerii hotelului au contribuit cu sfaturi de dezvoltare aplicabile în sfera profesională şi nu numai.

Careers@Hilton Live reprezintă o oportunitate unică pentru membrii echipei Athénée Palace Hilton Bucureşti de a stimula interesul profesional al tinerilor în industria hotelieră. Astfel, pe data de 25 mai, angajaţii s-au întâlnit cu elevii Horeca şi ai şcolilor profesionale din Bucureşti, pentru a-i familiariza cu partea operaţională a hotelului.

În cadrul evenimentelor de pe 18 şi 25 mai participanții au avut parte de un tur al clădirii, urmat de un târg al departamentelor, alături de profesioniști din toate ariile de activitate ale hotelului. La sfârşitul zilei, tinerii au fost invitaţi să aplice pentru workshopuri pentru a învăţa mai multe despre realizarea unui CV şi cum să susţină un interviu de angajare reuşit. Primul workshop a avut loc vineri, 29 mai, şi s-a bucurat de participarea şi entuziasmul unui număr mare de elevi şi studenţi.

Jan Thomsen, directorul general Athénée Palace Hilton, a menţionat: “Tinerii continuă să se confrunte cu dificultăţi de angajare şi a devenit mai important ca niciodată să ne asigurăm că ei primesc sfaturi şi informaţii concrete despre opţiunile disponibile in industrie, precum şi despre aptitudinile de care vor avea nevoie la începutul carierei alese.

Suntem dornici de a oferi tinerilor o mai bună cunoaştere a industriei hoteliere şi suntem încântaţi că putem face acest lucru prin prisma unuia dintre cele mai mari evenimente dedicate carierelor din lume.

Careers@Hilton Live: Tineri în domeniul ospitalităţii face parte din angajamentul Open Doors al Hilton Worldwide de a influenţa în mod pozitiv şi de a pregăti cel puţin un milion de tineri până în 2019.

Pentru informaţii suplimentare privind oportunităţile profesionale în cadrul Hilton Worldwide, puteţi accesa www.hiltonworldwide.com/careers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.