Career Leader – Microsoft Academy of College Hires

  0
  239

  Au început înscriafis CL Macherile la Career Leader – Microsoft Academy of College Hires!

  În perioada 28 aprile – 6 mai, studenţii din Bucureşti şi tinerii proaspăt absolvenţi pasionaţi de tehnologie, vânzări sau marketing, sunt aşteptaţi să se înscrie la o ediţie specială Career Leader – un proiect Akcees. Tinerii vor fi selecţionaţi de un juriu format din reprezentanţi Akcees şi Microsoft România şi vor fi anunţaţi în cursul zilei de miercuri, 7 mai. Aceştia vor descoperi oportunităţile de carieră pe care le pot accesa prin programul Microsoft Academy of College Hires.

  Evenimentul are loc pe data de 9 mai, iar participarea este gratuită, tinerii trebuind doar să se înregistreze pe site-ul evenimentului (http://akcees.com/career). Această ediţie se adresează studenţilor şi tinerilor absolvenţi care au absolvit studiile în ultimul an şi nu au mai mult de 18 luni de experienţă profesională. Aceştia trebuie să vorbească fluent limba engleză (cunoaşterea celei de a doua limbi străine constituie un avantaj) şi să se diferenţieze prin rezultate academice excelente şi implicarea în proiecte şi activităţi extra-curriculare.

  Proiect al organizaţiei Akcees, Career Leader oferă participanţilor şansa de a câştiga experienţă profesională de calitate lucrând alături de profesionişti şi lideri din industrie. Ediţia specială a evenimentului deschide oportunităţi profesionale deosebite pentru tinerii care doresc să îşi construiască o carieră de succes în domeniul tehnologiei sau în vânzări şi marketing prin intermediul programului Microsoft Academy of College Hires (MACH).

  Microsoft Academy of College Hires (MACH) este un program complex (18 – 24 luni) de training şi dezvoltare profesională care le oferă tinerilor training, coaching cu unii dintre cei mai apreciaţi oameni din industrie şi acces la o comunitate globală de peste 4000 de alumni MACH în peste 60 de ţări. Programul MACH se desfăşoară la nivel global şi include toate regiunile din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Pacific, America, Japonia şi China.

  La ediţia specială Career Leader finaliştii vor înţelege cum îşi pot dezvolta o carieră în cadrul Microsoft, vor afla mai multe despre programul Microsoft Academy for College Hires şi modul în care pot fi selecţionaţi pentru a participa în acesta şi vor cunoaşte poveştile de succes ale unor tineri care fac parte astăzi din reţeaua de alumni MACH. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking în cadrul căreia participanţii vor avea ocazia să interacţioneze direct cu profesionişti şi lideri din organizaţia Microsoft.