luni, decembrie 4, 2023
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipCareer Fest - Târgul de Joburi pentru studenţi

Career Fest – Târgul de Joburi pentru studenţi

Career Fest – Târgul de Joburi pentru studenţi este un proiect orientat către studenți, absolvenți sau persoane care își doresc o carieră în domeniul limbilor străine, așa că oricine se regăsește pe această listă este invitat.

Licența bate la ușă și te gândești ce să faci după ce absolvi? Ești încă student, dar vrei să
folosești limbile studiate și într-un mediu diferit de cel de la facultate, unde să dobândești și alte cunoștințe și competențe? Cauți un job și nu știi de unde să începi? Sau poate ești doar curios să vezi ce oportunități de angajare ai după terminarea facultății?

Dacă răspunsul la cel puțin una dintre întrebări este da, atunci vino pe 20 și 21 martie, între orele 10:00 și 16:00 în Holul de Marmură al Facultății de Litere (strada Edgar Quinet, nr. 5-7) să te întâlnești cu reprezentanți ai unor companii de succes care sunt în căutare de vorbitori de limbi străine pentru posturi în domenii diverse. Ei te vor îndruma spre jobul potrivit pentru tine, prezentându-ți ofertele și cerințele lor, oferindu-ți sfaturi despre procesul de aplicare și interviu, răspunzându-ți la orice întrebare sau curiozitate ai avea.

Career Fest este un târg de joburi în cadrul căruia vorbitorii de limbi străine vor putea afla informații, pune întrebări și clarifica diverse nelămuriri cu privire la ofertele de pe piața muncii direct de la sursă.

RELATED ARTICLES

Most Popular