sâmbătă, mai 21, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleCare sunt traseele autobuzelor de noapte din București?

Care sunt traseele autobuzelor de noapte din București?

Care sunt traseele autobuzelor de noapte din București?

Metroul din Capitală funcționează doar până la ora 22, taximetriștii nu sunt niște persoane în care să ai deplină încredere, iar nu toată lumea poate conduce pe întuneric. Tocmai de aceea ar trebui să știi care sunt traseele autobuzelor de noapte din București.

Nu de alta, dar indiferent dacă te întorci acasă după o petrecere, un meci de fotbal, un concert, o seară de muncă sau o călătorie lungă, este bine să mai iei în calcul o variantă de transport pentru a te asigura că ajungi cu bine la destinație.

Ce zone sunt acoperite de către traseele autobuzelor de noapte din București?

Care sunt traseele autobuzelor de noapte din București?

N101 acoperă Șoseaua Colentina, Șoseaua Pantelimon și Bulevardul 1 decembrie 1918.

N102 își începe traseul la Piața Unirii, trece pe la Universitate, ajunge pe Bulevardul Pierre de Coubertin, în apropierea Arenei Naționale, și se deplasează până la stația Granitul, de pe Șoseaua Pantelimon.

N104 și N111 conectează Piața Unirii de cartierul Titan. N105 își începe călătoria tot din centru și o încheie în Berceni.

Care sunt traseele autobuzelor de noapte din București?

În sud ajung și N106, N107, N114 și N124, dar ele au capetele de linie în apropierea stației de metrou Apărătorii Patriei, la Depoul Alexandria, pe Șoseaua Giurgiului, respectiv în cartierul Apărătorii Patriei.

N103 își începe traseul pe Calea Ferentarilor, continuă pe la piața Eroii Revoluției, ajunge pe șoselele Giurgiului și Olteniței. Printre punctele finale ale liniei se numără Calea Dudești și bulevardele Camil Ressu și Theodor Pallady. Returul începe de la Complexul RATB Titan.

Din Ferentari se mai întoarce și N112, care pleacă spre zona centrală. În schimb, N121 se deplasează spre cartierul din sectorul 5.

N108 transportă pasageri până la Pasajul Colentina, iar N109 își încheie drumul pe Bulevardul Basarabia, la stația Republica. Cel din urmă traseu mai oprește și în fața Arenei Naționale.

În spatele stadionului oprește, în schimb, N125, care vine de pe Șoseaua Pipera.

În nordul Bucureștiului ajung N110, care are traseul de la Unirii până la Calea Giulești, N113, care leagă cartierele Titan și Dămăroaia, N117, care ajunge până în Bucureștii Noi și N119, care reprezintă o conexiune între centru și Pipera. Mai merită menționat aici N123, care leagă Pipera de Pasajul Otopeni.

Care sunt traseele autobuzelor de noapte din București?
Traseul N115

N118 este un caz special. Acesta vine din vestul Bucureștiului și oprește pe Șoseaua Chitila.

Cartierul Militari este reprezentat de patru linii: N115, N116, N120 și N122. Primele două își încheie traseul pe Bulevardul Iuliu Maniu, iar drumul celei de-a treia sfârșește în sud, pe strada Turnu Măgurele.

N122 pornește din Prelungirea Ghencea și ajunge în Ferentari.

Detalii suplimentare importante

Circulația traseelor autobuzelor de noapte din București variază în funcție de intervalul orar. Spre exemplu, între orele 23:00 și 01:00, respectiv 03:00 și 04:30, mașinile se succedează la un interval de 40 de minute.

În schimb, călătorii care vor să circule între 01:00 și 03:00 vor avea ghinion: nu vor găsi nimic într-un interval de două ore.

Cei care doresc să își reîncarce cardurile sau să obțină altele noi pot apela la centrul Unirii Express. Acesta este situat pe strada Bibescu Vodă nr.1, lângă hotelul Horoscop, iar programul său este 22:30-06:00.

Abonamentele generale urbane sunt valabile și pe liniile de noapte. Cele eliberate pe o linie sau pe două pot fi folosite și în timpul nopții, dar doar pe porțiunile de traseu comun.

surse foto: nonstopbucuresti.ro, ratb.ro, portal.metrouusor.com, libertatea.ro, distanta.ro

Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular