Caravana Dialogului Structurat cu Tinerii în județul Cluj

0
115

Caravana Dialogului Structurat cu Tinerii în județul Cluj

În Forumul Tinerilor din România se numără zilele până la al IV-lea eveniment de proporții din cadrul Caravanei Dialogului Structurat! Și noi nu suntem singurii care așteaptă cu nerăbdare training-urile și consultările interactive pregătite de Ambasadorii Dialogului Structurat.

Se pare că, la doar câteva zile distanță de start, ISJ Cluj, consilieri locali și județeni, reprezentanți ai Universității Babeș-Bolyai și ai Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, dar și instituții precum Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Arhiepiscopia Clujului și Prefectura se pregătesc de întâlnirea cu tinerii ce își propun să dinamizeze comunitatea locală. Și că fiecare să aibă oportunitatea de a se implica cât mai mult și cât mai activ pe parcursul sesiunilor de team-building, leadership, managementul conflictului și a serilor interculturale, organizatorii propun următoarea soluție:

  • 23-25 septembrie, începând cu ora 10:00 (vineri seară începând cu ora 18:00): curs de formare cu tinerii. Mai pe scurt, ne cunoaștem mai bine! Cu temeri, cu viziuni, cu particularități… învățăm să ne acceptăm și să lucrăm împreună. Și pentru că tinerii tot spre TINEri trag, locația este una pe măsură: Sala Sud a Casei de Cultură a Studenților din Cluj;
  • Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 15:30: consultare interactivă pe tema #ROUE2019, alături de invitații nostri. Unde? Sala 23 a Casei de Cultură a Studenților, aceeași locatie, cu precizarea că așteptăm și mai mulți tineri să contribuie la crearea celui mai efervescent Open Space de până acum!

Surprize mai sunt, dar pentru aceasta, nu trebuie să ratați oportunitatea: veniți în număr cât mai mare, pentru idei cât mai creative și pentru un schimb interactiv de sfaturi, puncte de vedere și impresii! Veniți insoțiți pentru un plus de zâmbete! Clujul și Forumul Tinerilor vă așteaptă cu brațele deschise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.