Miercuri pe 10 octombrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la un show cu IRINA RIMES. Cântăreața revine la Hard Rock Cafe după lansarea de album „Despre El” sold out de anul trecut, iar de data aceasta nu vom mai avea mese in fața scenei, pe ringul de dans! 

Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit toate topurile muzicale înca din primul an de la debut. Artista a avut cu piesa VISELE o ascensiune fulminantă, fiind una dintre cele mai difuzate piese de anul trecut conform Media Forest. Totodată, a fost premiată în cadrul galei premiilor Radio Romania. 

După primul single, “Visele”, a urmat prima trilogie din industria muzicală românească, TRILOGIA IRINEI, 3 piese sub forma unui mini serial de dragoste, apoi colaborări cu GUESS WHO, DJ SAVA, VUNK, KILLA FONIC și a încheiat anul trecut cu semnarea unei colaborari pentru doua albume cu UNIVERSAL MUSIC FRANȚA. INNA, ANTONIA, ANDRA, KILLA FONIC, VUNK , ALINA EREMIA, RALUKA, sunt doar câțiva dintre artiștii pentru care Irina a compus piese de top in anul de debut. 

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Târgul Cărții (Pasajul Latin), Agentțile Perfect Tour, Magazinele Uman si în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara. 

Biletele au urmatoarele prețuri: 

– Cu loc la masa în sală: 60 de lei (doar 200 de locuri)
– Acces General: 44 de lei, fără loc, în fața scenei pe ringul de dans. 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară. Pentru grupuri mari se acorda discounturi! 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artistii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experienta live. 

Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herăstrau – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare. 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.