Când va fi introdus tichetul unic RATB-Metrorex?

0
579

Tichetul unic RATB-Metrorex va fi introdus din toamnă în capitală. Prin intermediul acestui tichet, un călător va putea să folosească același bilet pentru călătoriile cu metroul, cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul, dar și cu microbuzele firmelor private care vor circula pe traseele către localitățile din Ilfov, neacoperite de autobuzele RATB.

„Împreună cu Metrorex și CFR, vom implementa din toamnă programul tichetului unic de transport. Acest bilet unic va putea să se adreseze atât companiilor de stat, RATB, Metrorex, CFR, dar și societăților care au fost create de către UAT-uri, precum și firmelor private”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Acest anunț a fost făcut în cadrul semnării actului de constituire a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, Ministerul Transporturilor urmează să finalizeze linia feroviară care face înconjurul Bucureştiului.  După ce această linie va deveni funcţională, cei care vor dori să ajungă din nordul în sudul Capitalei, de exemplu, vor putea lua trenul. Taxarea se va face asemănător cu modul în care sunt în prezent taxaţi călătorii care circulă cu autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul în Capitală.

sursă info: wall-street.ro, mediafax.ro

sursă foto: mediafax.ro, zf.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.