Când ti-ai urmat ultima oara pasiunea?

  0
  416

  1040612_10201073731819515_1583932566_oNu v-aţi gândit niciodată să vă urmaţi o pasiune la care aţi renunţat sau pentru care nu aţi avut timp? Nu au fost momente în care aţi simţit că totul a devenit o rutină şi trebuie să faceţi ceva nou, pentru sufletul vostru? Eu asta am simţit în urmă cu câteva luni şi cum pasiunea mea cea mai mare este actoria, am cautat pe internet ce posibilităţi aş avea ca să urmez nişte cursuri. Ofertele erau destul de variate însă m-am oprit la Teen Media Academy. Acolo am avut ocazia să cunosc oameni extraordinari şi să am parte de experienţe inedite. Nu cred că ar fi existat alt lucru pe care să îl fi făcut care să mă fascineze la fel de tare şi să mă facă să simt acele emoţii pe care le-am avut pe scenă.

  De ce Teen Media? Mi-a plăcut faptul că modulul durează 3 luni, astfel chiar ai ocazia să te bucuri din plin de această experienţă.  Pe lângă cursurile de tehnica vorbirii (dicţie), atenţie, concentrare, memorie, mişcare scenică, ritm, dans , improvizaţie, jocuri, exerciţii – arta actorului şi altele, am avut ocazia să joc pe scenă deoarece jumătate din cursurile acestui modul sunt pentru a-ţi oferi şansa de a pune în practică tot ce ai învăţat şi de a juca într-o piesă de teatru. Aşadar, la finalul cursului, fiecare grupă va susţine un spectacol pe scena unui teatru profesionist. Fiecare cursant va primi o diplomă onorifică de participare şi recomandările profesorilor noştri.

  De ce ai merge la cursuri de actorie? Pentru că ai nevoie de cursuri de actorie. Chiar dacă nu îţi doreşti să te faci actor, trebuie să încerci măcar o dată să pătrunzi în această lume. Poate îţi va plăcea sau poate nu. Dar măcar ştii că ai încercat totul.

  Avantaje sunt destule.  Empatie. Imaginaţie. Colaborare. Spontaneitate. Comunicare.  Respect faţă de sine. Control al emoţiilor. Creativitate. Memorie. Cultură generală. Dicţie. Improvizaţie. Expresivitate. Observaţie. Toate acestea vor fi puse la încercare în cadrul cursului de actorie.
  Vei câştiga încredere, atenţie, concentrare. Îţi sporesc capacitatea de a comunica la locul de muncă sau la şcoală. Vei descoperi forma de divertisment de calitate şi o experienţă de neuitat. Cursul de actorie înseamnă prieteni, socializare şi networking.

  Dacă îţi doreşti să ieşi din rutină şi să încerci ceva nou, au început înscrierile pentru grupele din septembrie!

  Mai multe informaţii despre Teen Media Academy găseşti aici.

  Sursă foto: arhivă personală.