Când apare Squid Game sezonul 2

0
331
sursă foto: hdqwalls.com

Squid Game a cuprins globul de la premiera sa din 17 septembrie, ajungând numărul 1 în 90 de țări, în 10 zile, și devenind cel mai popular serial distribuit vreodată de Netflix, în altă limbă decât engleza.

Potrivit cnet.com , scriitorul-regizor Hwang Dong-hyuk a declarat pentru Variety, la sfârșitul lunii septembrie, că e mai posibil să revină la filmele de cinemă înainte de a se gândi la o continuare a serialului.

„În timp ce scriam sezonul 1, m-am gândit la poveștile care ar putea fi în sezonul 2. Dacă voi putea face una, ea ar fi povestea lui The Front Man”, a spus Hwang.

Squid Game
sursă foto: gkpb.com.br

În octombrie, Hwang a început să fie mai optimist.

„Desigur că se vorbește despre un al doilea sezon”, a spus el pentru The Guardian . „Este inevitabil, tocmai pentru că a avut un succes atât de mare. Mă gândesc la asta. Am o imagine destul de clară în minte, dar nu am de gând să lucrez la ea imediat. Există și un film pe care îmi doresc foarte mult să îl fac. Mă gândesc ce să fac mai întâi. O să vorbesc cu Netflix.”

Ce spun personajele de un al doilea sezon Squid Game?

Spoiler alerts!

Lee Jung-jae, care îl interpretează pe Seong Gi-hun, pare să fie pregătit pentru al doilea sezon. El a spus pentru New York Times că vede mai multe variante pentru povestea personajului său, pe mai departe. „Aceasta este o întrebare foarte dificilă, deoarece povestea poate merge în orice direcție, iar unele dintre emoțiile lui Gi-hun sunt foarte complicate. Este un personaj foarte intrigant. Cred că ar putea să meargă și să încerce să-i pedepsească pe creatorii jocului. Sau ar putea încearcă să-i oprească pe noii concurenți să-l joace. Sau ar putea încerca să se alăture jocului din nou. Habar n-am în acest moment.”

sursă foto: www.tecmundo.com.br

De asemenea, lui Hwang i-au trebuit peste 10 ani să aducă Squid Game pe ecranele noastre, după ce o serie de studiouri i-au respins proiectul pentru conceptul său „bizar”, așa că ar fi de înțeles și dacă regizorul coreean ar fi preconizat că serialul de succes să ruleze doar pentru un sezon.

Cât despre Hwang Jun-ho, ofițerul de poliție care s-a furișat în jocuri și care a fost împușcat în primul sezon de Front Man (care s-a dovedit a fi fratele său dispărut) și a căzut în ocean, oare chiar este mort? Wi Ha-joon, care îl joacă pe Jun-ho, a spus recent pentru deadline.com că și-ar dori ca el să supraviețuiască căderii și să-și întrebe fratele de ce anume a devenit liderul jocurilor.

sursă foto: mobile.twitter.com

„Mor de nerăbdare să știu ce s-a întâmplat cu el. Vreau să se întoarcă în viață, să-și găsească fratele și să-i pună o mulțime de întrebări. Ca frate, l-aș întreba sincer”, a spus el. „Ca detectiv, vreau să explorez și secretele generale din spatele jocului. Sper cu adevărat să-l văd pe Jun-ho revenind în viață și să exploreze toate aceste întrebări.”

Când este data lansării pentru sezonul al doilea al serialului ”Jocul Calamarului”?

Potrivit marca.com, rămâne foarte probabil ca serialul să lanseze un al doilea sezon în a doua jumătate a anului 2022Netflix nu a anunțat încă oficial un al doilea sezon, dar putem specula totuși ce s-ar putea întâmpla.

sursă informații: theguardian.com, marca.com, marieclaire.com, radiotimes.com, deadline.com, elle.com, playtech.ro.