sâmbătă, aprilie 20, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăHBO Max s-a lansat în Europa! Când apare în România

HBO Max s-a lansat în Europa! Când apare în România

HBO Max, platforma de streaming a gigantului american WarnerMedia, s-a lansat în Europa. A apărut deja în țările scandinave, dar și în Spania și Andorra.

HBO Max intră pe o piață cu concurenți puternici care și-au făcut deja o mulțime de fani. Printre cele mai importante se numără Netflix, Disney +, Amazon Prime sau Apple. HBO Max vrea să cucerească publicul cu seriale apreciate, cum ar fi ‘Game of Thrones’ şi ‘Sex and the City’, dar și filme Warner, care vor apărea pe platformă la doar șase săptămâni de la lansarea în cinematografe.

HBO este deja prezent în șase țări – din 2012 în Norvegia, Suedia, Danemarca şi Finlanda, iar din 2016 în Spania şi Andorra. HBO Max propune un abonament anual cu o economie de 30%. HBO Max va costa în fiecare lună 89 de coroane (8,80 de euro) în Suedia şi Norvegia, 79 de coroane (10,5 euro) în Danemarca şi 8,99 euro în Spania şi Finlanda.

Pentru prima lună de abonament, HBO Max pune clienților la dispoziție o promoție specială cu o durată de 30 de zile: o reducere de 50% la preţul lunar al abonamentului.

În 2021 serviciul de streaming HBO Max a apărut în Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Spania şi Andora, iar în 2022 va fi lansat în alte 14 ţări, printre care și România (Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Republica Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia).

Platforma de streaming, deţinută de gigantul american al telecomunicaţiilor AT&T, a fost lansat iniţial în luna mai 2020 în SUA, după ce rivalii săi Apple şi Disney şi-au lansat propriile lor platforme încă de la finele lui 2019, fără a mai vorbi de Netflix, Amazon sau Hulu, prezente de mai mulţi ani pe acest segment.

În momentul de față, în România este disponibilă platforma de streaming HBO Go, unde sunt prezente peste 6500 de ore de seriale și filme. De asemenea, alte platforme de streaming la care au acces românii în momentul de față sunt Netflix, Amazon Prime și Youtube Tv.

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES

Most Popular