Acum două zile m-a contactat o cunoștința cu scopul de o ajuta să-și găsească un job.  Mi-a trimis CV-ul si m-a rugat să-l analizez. Așa cum v-am spus și vouă, i-am spus și ei: “Încearcă să treci la fiecare pas al experienței tale profesionale și câteva realizări.” Răspunsul a fost: “Păi eu, sincer, nu prea am realizat nimic. Nu am avut rezultate spectaculoase despre care să știe lumea și nu am ce să trec.”

Atunci am avut un fel de revelație. Motivul pentru care ne este atât de dificil să vorbim despre realizările noastre este simplul fapt că cei din jurul nostru nu știu despre ele. Pentru fiecare dintre noi, acest cuvânt te duce cu gândul la câștigarea unor concursuri, apariții publice în presă și oameni care să ne ceară autograful.

Însă, viața e mai simplă decât pare. Toți am realizat lucruri deosebite care ne-au transformat în oamenii de astăzi. Prin urmare, de azi înainte, voi desfășura campania: „Mă mândresc cu mine”. Pe termen nelimitat.

Ce v-aș ruga să faceți? Trimiteți-mi comentarii la acest articol cu lucrurile pe care voi le considerați realizări. Poate fi vorba de o restanță luată cu greu, de o super idee de afacere pe care ai aplicat-o, de o competiție la care ai participat, de un interviu la care ai ajuns sau de care ai și trecut, de orice care v-a oferit pentru un moment un zâmbet și o mulțumire sufletească. 

3 reușite care vor avea cele mai multe like-uri la finalul unei săptămâni le voi transforma într-un articol de prezentare. And the game goes on and on.

Vreau să ne bucurăm împreună pentru reușitele noastre.  Arată-ne cu ce te mândrești. 🙂

 

Redactor: Andra Ionescu / desprejoburi.com

Foto: flickr.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here