Campania „Dăruiește din suflet pentru suflet” continuă

0
85

Teatrul Arte dell’Anima împreună cu Asociația Actor Art, condusă de Ștefana Samfira și studenții din spectacolul de licență al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București „Și caii se împușcă, nu-i așa?” continuă campania „Dăruiește din suflet pentru suflet”, inițiată de Asociația Arte dell’Anima, până în data de 19 decembrie 2016.

Astfel, cei care vor veni la reprezentațiile spectacolului „Și caii se împușcă, nu-i așa?” din 15 și 19 decembrie, ora 19:00, la Palatul Copiilor, sala „Octavian Cotescu”, pot aduce jucării, hăinuțe, dulciuri și cărți.

De asemenea, puteți oferi donațiile dumneavoastră în continuare și la sediul Teatrului Arte dell’Anima, până pe 15 decembrie, ora 17:00. Campania „Dăruiește din suflet pentru suflet” a fost gândită pentru a însenina sufletul copilașilor mai puțin norocoși, care se vor bucura de spiritul Sărbătorilor pe care noi îl vom duce în sufletele lor, cu dedicație specială de la dumneavoastră, cei care ne susțineți.

Luna decembrie este luna cadourilor. Pentru mulți dintre noi, dulciurile de pe masa de Crăciun. Însă, pentru o parte din copii, acest lucru este aproape imposibil de imaginat.

Asociația Arte dell’Anima, fidelă crezului său, acela de a dărui arta sufletului către suflete, organizează în acest an campania de binefacere pentru acești copii mai puțin atinși de bagheta zâmbitoare a unei soarte fericite.

Să ne amintim și în această lună de cei pentru care viața nu a fost atât de darnică și de Sărbători, dar nu numai, să le întindem o mână de ajutor. Din puținul nostru, să le dăm și lor. Căci, ce pentru noi e puțin, pentru ei înseamnă o mare bucurie.

În schimb, Asociația Arte dell’Anima, în parteneriat cu Asociația Actor Art și studenții din spectacolul de licență al UNATC „I.L. Caragiale” vă oferă cu tot dragul spectacolul „Și caii se împușcă, nu-i așa?”, o frescă socială a anilor ’30, o poveste care îmbină dragostea cu disperarea și cu alte aspecte contemporane încă și astăzi.

si-caii-se-impusca-2

Un spectacol în regia Ștefanei Samfira, la care intrarea este liberă (în limita locurilor disponibile), pe bază de rezervare prealabilă la tel. 0729.276.004, pe adresa de e-mail rezervari_sicaiiseimpusca@yahoo.com și prin mesaj privat pe paginile de like Și caii se împușcă, nu-i așa?, de Horace McCoy (https://www.facebook.com/Si-caii-se-impusca-nu-i-asa-de-Horace-McCoy-213523509083207/?fref=ts) și Teatrul Arte dell’Anima (https://www.facebook.com/teatru.artedellanima/).

Următoarele reprezentații au loc pe 15 și 19 decembrie, ora 19:00, la Palatul Copiilor, sala „Octavian Cotescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.