Campania Blood Network oferă o zi gratuită la Untold sau Neversea

0
191
Campania Blood Network

Campania Blood Network este lansată de către organizatorii unor mari festivaluri din România, Untold şi Neversea. Aceştia oferă celor care donează sânge la caravanele mobile, între orele 8.00-14.00, un bilet gratuit de o zi la unul dintre cele două festivaluri. Condiția este de a se înscrie în baza de date Și Eu Donez.

Pentru donatorii de la  centrele de transfuzii din țară se oferă reducere la abonamentele Untold sau Neversea. Aceştia trebuie să acceseze unul dintre site-urile untold.com sau neversea.com, în funcție de festivalul dorit, secțiunea Blood Network. Acolo va trebui să completeze un formular şi să ataşeze o poză cu adeverința de donator. La final, donatorii vor primi un cod pe mail prin care îşi vor putea achiziționa abonamentele dorite cu reducere.

Reducere la UNTOLD la prețul special de 513,94 de ron plus taxe din prețul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului.

Reducere la NEVERSEA la prețul special de 399 de ron plus taxe din prețul final de 599 ron + taxe al abonamentului.

Campania Blood Network

Campania Blood Network se extinde

Campania Blood Network revine în acest an în 9 oraşe ale țării, motivând tot mai mulți oameni să doneze sânge. Cea de-a cincea ediție aduce mai multe caravane mobile, extinzându-se în oraşe precum Sibiu, Oradea și Târgu Mureș.

Anul acesta caravana mobilă poate fi găsită în următoarele orașe: Cluj-Napoca, București, Targu-Mureș, Iași, Timișoara, Oradea, Sibiu, Brașov și Constanța.

  • CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR
  • TÂRGU-MUREŞ: 18,19 MAI, PIATA TEATRULUI
  • IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL
  • TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ
  • ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII
  • SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII
  • BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE
  • BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM
  • CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

„Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în 9 orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge”, declară Edy Chereji, directorul de Comunicare Untold & Neversea.

În anul 2018, Campania Blood Network a strâns peste 1000 de donatori la caravanele mobile de donare de sânge. La centrele de transfuzii din țară au fost peste 3000 de donatori. Acum, s-au înscris peste 6000 de persoane în rețeaua donatorilor de sânge Și eu Donez.

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul: Kaufland România, platforma Şi eu Donez şi Institutului Național De Transfuzii Sanguine.