Camioane în Mulțime cântă pe 29 iunie în deschiderea trupei Garbage

0
59
afiș Garbage

Garbage cântă la București sâmbătă pe 29 iunie la Arenele Romane. Garbage au peste 25 de ani de activitate, timp în care au experimentat cu genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge. În deschidere va urca pe scenă trupa Camioane în Mulțime.

Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componenta formației este neschimbată.

Camione în mulțime, grupul de electro-alternative rock a fost format în anul 2000 de către Carmen Dincă (voce) și Emanuel Gheorghe „Fisa” (chitară, clape, producție). În 2002 apare albumul „Plastic” de pe care se remarcă piesele „Toxic”, „Varianta 3”, „Plastic”, „Umbră”.

În 2005 trupa își încetează activitatea. Revine în 2015 cu piese noi, „Fraiera Ta”, „Manifest” și un remake la „Plastic”. Cea mai nouă piesă se numește „Fără Oxigen”. Componenta actuală: Carmen Dincă – voce, Emanuel Gheorghe „Fisa” – chitară și clape, Matei Căpitanu – bass și Alex Diniță – tobe.

Cu cele 6 albume de studio lansate, Garbage au atins vânzări de peste 17 milioane și au primit până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint. Muzica lor le-a adus 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizări la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul lor turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995 și a durat mai mult de 1 an de zile timp în care au susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia. În toată această perioadă au cantat alături de formații precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin’ Criminals sau Placebo.

În cei 26 de ani de activitate Garbage a susținut concerte în America de Nord și America Latina, în Europa și Africa, în Australia și în Asia, petrecând peste 5 ani în turnee.

Inspirați de artiști precum David Bowie, Blondie, Curve, The Smashing Pumpkins sau Iggy Pop, după 26 de ani de scenă Garbage a ajuns actul artistic care la rândul său inspiră alte formații.

Biletele au următoarele prețuri:
– Presale: 110 lei Cat C, 150 lei Cat B, 205 lei Cat A + taxe 5 lei
– La acces: 130 lei Cat C, 170 lei Cat B, 220 lei Cat A
Cat A – cu loc pe scaun în sectoarele K și E. Include brățara textilă cu artistul, poster color și acces în locație cu 30 de minute înainte
Cat B – fără loc, în fața scenei. Include brățara textilă cu artistul
Cat C – cu loc sau fără loc în spatele categoriei B, în Arena

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adăugă taxa de 5 lei.

Pentru acest show datorită configurației speciale a evenimentului, se pun în vânzare doar 3500 de bilete. Numărul de bilete din Cat A și Cat B e limitat la 500 de bucăți din fiecare categorie.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM