11 iunie 2016

14:00-22:00

Grădina Botanică

[Șos. Cotroceni 32]

Cabal este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru muzica underground electronica. Prin trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanică, Cabal urmărește echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană. Diverse elemente se lasă expuse treptat în completarea experienței holistice propuse de noul concept, ce poate fi urmărit pe pagina de Facebook Cabal https://www.facebook.com/cabalofficial/

11 iunie, între 14:00 și 22:00, apare prima filă din povestea Cabal, scrisă de ezotericul Jacques Greene cu a sa aură de mister în reinventarea sustenabilă a muzicii house. Alături de el, Public Lover LIVE, definit prin duo-ul Bruno Pronsato și Ninca Leece, proiectează muzică electronică infuzată cu o colecție de experiențe personale. Mai mult, ritmul local vibrează în Grădina Botanică prin selectorii Bogman și Amber Amber.

Experiența Cabal este cultivată multisenzorial printr-un colaj irezistibil de pasiuni transformate în răsfăț pentru cei din jur. Formele de energie ce satisfac simțurile prind contur prin gastronomia ridicată la nivel de artă sub patronajul Pop-Up Dinner și simfonia de arome dirijată de Clate la Gelato Bar. Aici se adaugă savoarea efervescentă de la un prosecco bar strategic așezat la umbra copacilor și mixologie de top, modelată de specialiști în delectare gustativă.

 

Accesul se face doar pe bază de invitație, obținută prin intermediul unei platforme unice, contactând ambasadorii:

Răzvan Sîrbu – https://www.facebook.com/razvan.mtn// 0721666291

Adela Alexa – https://www.facebook.com/alexa.adela

Raluca BCarmen – https://www.facebook.com/raluca.bcarmen

 

Jacques Greene

Montreal, Canada

Originar din Montreal, producătorul enigmatic Jacques Greene modelează peisajul actual cu idei progresive despre ce ar trebui să însemne muzica house în noul deceniu. Dincolo de strălucitele lansări originale, EP-uri și remixuri, tânărul producător și compozitor pasionat de RnB are o viziune alternativă captivantă ce a facilitat lucrul cu Jimmy Edgar, Tinashe, The XX și Radiohead.

Într-o cultură în care noii artiști luptă pentru popularitate digitală, Greene se ancorează bine în realitate prin turnee constante. Cu apariții în spațiile hot Fabric, Panorama Bar și festivalurile de mare anvergură Sonar și MUTEK, cucerește printr-un colaj analog șarmant. De la piesa de aur “Another Girl” la EP-urile LuckyMe și Nightslugs, Jacques Greene crește ca un artist care știe ce vrea – cu producții de calitate și show-uri LIVE memorabile, ce păstrează aura de mister care l-a consacrat.

 

Public Lover

Berlin, Germania

Public Lover, format din Bruno Pronsato și Ninca Leece,este un LIVE act cuceritor prin producția electronică atent valorificată prin franchețea unui compozitor. Cei doi artiști compun un întreg definit prin sound-ul Romantic Techno, foarte apropiatstilistic de cel al lui Thomas Melchior. Influențat spiritual de Matthew Herbet și Bon Iver, sound-ul este sinteza dintre stilul suprarealist confortabil promovat de Bruno și delicatețea melodică specific franțuzească a Nincăi.

Independent de cultura de club în plină evoluție, Public Lover își proiectează muzica astfel: liric seducătoare, vivid texturată și sofisticată din punct de vedere al ritmului și liniei melodice. Un etalon jucăuș, misterios și pasionat pe scena berlineză, act-ul format din 2 laptop-uri, un drum machine, clape și un microfon excelează în fiecare concert pe care îl susține cuplul artistic.

 

Sponsori:

[absolut][grolsch][aqua carpatica][urban monkey]

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1553183101644737/

 

Media:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU,

ONEVIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

 

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here